Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Menjamo pravila igre u rutini nege: započinjemo PROTINOL eru

Kroz vreme, ideali lepote su se menjali, ali sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je briga o koži odolela vremenu – jer žene širom sveta oduvek teže blistavom i mladalačkom izgledu. Zbog toga je primena najsavremenijih rešenja i razvijanje inovativnih formula imperativ u današnjoj industriji lepote.

Inovacije su dodatno podstaknute neraskidivom povezanošću zdravlja, nauke i lepote. Zato, zahvaljujući revolucionarnim otkrićima, patentirana Anew ProtinolTM tehnologija menja pravila igre u podmlađivanju i procesu starenja kože, podstičući proizvodnju dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Sada je za 7 dana moguće vratiti kolagen koji ste izgubile u proteklih 7 godina* – jer Avon započinje ProtinolTM eru, koja stiže u Anew Power Shot ampulama.

ProtinolTM je jedinstvena kombinacija aminokiselina koja pomaže u održavanju savršene ravnoteže kolagena. Pored kolagena tipa I, koji koži daje elastičnost, izuzetno je važan i kolagen tipa III, koji je najzastupljeniji u bebinoj koži i značajan je za formiranje i funkcionisanje kolagena tipa I. Već od detinjstva, njihov balans prirodno opada i zato je maksimalna koncentracija patentiranog ProtinolaTM u Anew Power Shot ampulama kreirana da podstakne oba i na taj način koži vrati mladalački kolagen i njen prirodan balans.

Na ovu temu razgovarali smo sa dr Tamarom Maravić, dermatologom i vlasnicom ordinacije Dermanova, našim stručnim pojačanjem Avon Anew linije za negu kože, koja nam je poručila: „Kolagen našoj koži daje čvrstinu i elastičnost. Sa godinama, proizvodnja kolagena se usporava i zato se javljaju prvi znaci starenja, bore i gubi se elastičnost kože. Poznato je da se retinol smatra za najmoćnijeg saveznika u borbi protiv bora. ProtinolTM pruža pozitivne prednosti retinola, a njegova specifična formula omogućava da ima čak i širi efekat na kvalitet kolagena. ProtinolTM zaustavlja signale u koži koji mogu napasti zdrav kolagen i stvoriti dodatne vidljive znakove starenja“.

Pakovanje sadrži sedam ampula koje treba koristiti uzastopno sedam dana tokom jednog meseca. Dr Maravić nam je takođe rekla kako ih pravilno koristiti radi najboljih rezultata: „Dovoljno je da nežno protresete ampulu i otvorite je, a nakon toga nanesete na prethodno očišćenu kožu. Laganim pokretima umasirajte formulu na lice, vrat i dekolte, nakon čega možete naneti svoju standardnu hidrantnu kremu. Anew Power Shot ampule su predviđene za sve tipove kože, ali svako je jedinstven, zbog čega se preporučuje da oni koji imaju osetljivu kožu prvo testiraju proizvod na malim površinama i vide kako koža reaguje“.

Nakon jedne Anew Power Shot ampule, koža je sveža i glatka, a već nakon tri ampule, lice izgleda jedro, podmlađeno i zdravije. Posle korišćenja svih sedam ampula, koža lica značajno je čvršća, intenzivno jedra, a fine linije su izglađene, pokazala je korisnička studija u kojoj je učestvovalo 119 osoba.

*Pomaže u obnovi nivoa kolagena; zasnovano na testiranju na 3D tkivima

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

* {{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[83957].Name}}
{{::LoadedProducts[83957].Name}}
{{::LoadedProducts[83957].MarketingLabel1}}
NEW

* {{::(LoadedProducts[83957].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[83954].Name}}
{{::LoadedProducts[83954].Name}}
{{::LoadedProducts[83954].MarketingLabel1}}
NEW

* {{::(LoadedProducts[83954].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[43671].Name}}
{{::LoadedProducts[43671].Name}}
{{::LoadedProducts[43671].MarketingLabel1}}
NEW

* {{::(LoadedProducts[43671].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]