Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Mladalačkoj koži treba prava nega

Neka tvoja mlada koža ostane mlada duže! Saznaj kako da na pravi način neguješ kožu lica nakon dvadeset i pete godine.

 

Koliko puta si čula da koža u dvadesetim godinama ne zahteva specijalnu negu niti kozmetiku? Verujemo mnogo puta, no ovo nije tačno. Koža počinje da pokazuje prve znake starenja već u 25. godini. Tada se pojavljuju prve bore, a koža polako počinje da gubi elastičnost i kolagen. Promene u strukturi su trajne ukoliko ih ne zaustaviš na vreme.

Dnevna nega

Ukoliko je tvoja dosadašnja strategija bila da prikrivaš nesavršenosti na koži lica, sada je vreme da to promeniš! Svakako da adekvatna šminka može da prikrije nepravilnosti i neujednačen ten, ali uvek je bolje sprečiti nego lečiti

  • Lagana i hranljiva kozmetika, kreirana specijalno za aktivne žene u svojim dvadesetim godinama, pomažu u borbi sa nesavršenostima kože lica. Kvalitetna krema će ti pomoći da izjednačiš svoj ten, učiniš pore i bore manje vidljivim, a tvoja koža će sačuvati prirodnu blistavost.
  • Koristi različite proizvode za dnevnu i noćnu negu. Univerzalan proizvod može da bude previše tažak za dnevnu šminku i previše blag za noćnu regeneraciju. Odaberi kreme iz iste serije kako bi bila sigurna da dobijaš balansiranu negu kože.
  • Obrati pažnju na ishranu i pokušaj da smanjiš unos šećera. Tvoja dijeta utiče na elastičnost i čvrstinu kože! Ne zaboravi da uneseš 1.5 litru vode u toku dana jer će na taj način tvoja koža bila hidrirana i iznutra.

 

Šminka

Veoma često, devojke nose previše šminke, ne razmišljajući o posledicama koje mogu imati na koži lica. Znamo da se svi osećamo lepše i sigurnije uz mejkap, i nema potrebe da se toga odričemo. Ipak, treba da imaš u vidu ovo:

  • Ukoliko se ne spremaš za veliku žurku na kojoj želiš da izgledaš savršeno, dopusti svojoj koži da diše. Zameni tečnu podlogu za lice sa BB kremom. Ne samo da ćeš ujednačiti ten i umanjiti vidljivost nesavršenosti na koži, već ćeš istovremeno pružiti koži potrebnu hidrataciju i nahraniti je vitaminima!
  • Pre nego što počneš da nanosiš šminku, koristi hidratantnu kremu za lice. Tvoja koža će biti hidrirana, a tvoja šminka će dobiti na postojanosti.
  • Uvek skini šminku sa lica! Micelarna voda će ti pomoći da ukloniš sve tragove kozmetike sa kože lica, i dopustiti joj da diše. Neka ovo postane tvoj ritual! U suprotnom, šanse za bubuljice i mitisere postaju drastično veće!
  • Umesto da nanosiš dodatni sloj šminke, koristi korektor. Lako ga možeš naneti i prikriti sitne nesavršenosti na licu. 
  • Naglasi konture svog lica koristeći rumenilo, bronzer ili sjajne kuglice za lice. Uz par poteza četkice, tvoje lice će dobiti suptilnu definiciju i sjaj.                                            

Zaštita od sunca

Nemoj da podcenjuješ snagu sunčevih zraka. Svakako da blago preplanula koža izgleda prelepo, ali, nažalost, dugotrajno izlaganje suncu može ostaviti ozbiljne posledice na tvoju kožu i dovesti je do prevremenog starenja.

  • Zaštiti svoju kožu uz hranu bogatu antioksidansima (borovnica, grožđe, lešnik) i kozmetiku obogaćenu vitaminima E, A, C i beta-karotenom.
  • Kada biraš hidratantnu kremu i tečnu podlogu za leto, obrati pažnju i na SPF, zaštitni faktor. Kada je sunce jako, dodatno se zaštiti uz naočare za sunce i šešir.

Odaberi pravu negu za svoju kožu.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[26676].Name}}
{{::LoadedProducts[26676].Name}}
{{::LoadedProducts[26676].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[26676].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[26677].Name}}
{{::LoadedProducts[26677].Name}}
{{::LoadedProducts[26677].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[26677].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[26678].Name}}
{{::LoadedProducts[26678].Name}}
{{::LoadedProducts[26678].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[26678].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]