Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Muzika i igra u čast zdravlja žena!

Naša liderka Verica Karić Tomasović, Ambasadorka na Zoni 018 je, uz podršku SL Vere Tošić i menadžera zone, Aleksandra Đorđevića, poslednjeg četvrtka u martu u Aranđelovcu, okupila veliki broj izvođača i gledalaca, a sve sa ciljem da se podigne svest o važnosti samopregleda i značaju zajedničke borbe protiv raka dojke. „Nama je cilj da se podiže svest žena i uopšte populacije i da se o raku dojke govori svaki dan, a ne samo 20. marta, kada je Nacionalni dan borbe protiv raka dojke. Danas je rak dojke jedna od najčešćih bolesti kod žena – 4000 žena godišnje oboli od ove bolesti, nažalost 1600 izgubi bitku. Ono što je bitno danas da uradimo jeste da podignemo svest žena, da je prevencija najbitnija stvar i da ako se na vreme ode kod lekara, čak u preko 90% slučajeva je ova bolest izlečiva.“ – istakla je Verica.

Veče je započelo obraćanjem doktorke Jelene Radovanović koja je govorila o značaju samopregleda i ranog otkrivanja raka dojke, nakon čega je usledio zabavni program. Svojim nastupima su publiku razveselili učenici muzičke škole „Petar Ilić“, igrači Kulturno-umetničkog društva „Elektroporcelan“ i plesači studija „RMP“. Veoma snažan utisak na publiku je ostavilo iskreno i veoma neposredno obraćanje Jelene Drinjaković, mlade žene koja je govorila o svom ličnom iskustvu u borbi sa rakom dojke.

Na samom događaju bilo je prisutno preko 200 posetilaca, svi oni koji su u promotivnom periodu poručili proizvode sa ružičastom vrpcom, kao i specijalni gosti, koji su mogli poručiti naše roze proizvode i na licu mesta.

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]