Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Sa ciljem podizanja svesti javnosti o značaju prevencije i ranog otkrivanja najčešćeg malignog tumora kod žena u Srbiji, 20. marta peti put zaredom obeležavamo Nacionalni dan borbe protiv raka dojke. Osnovan na inicijativu kompanije Avon i Fonda B92, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, ovaj dan је značajan podsetnik na to da je podizanje svesti o neophodnosti preventivnih pregleda od ključne važnosti za smanjenje broja smrtnih slučajeva izazvanih ovom bolešću.

Beograd osvetljen u roze


Ukoliko ste 19. i 20. marta primetili da je vaše okruženje postalo “ružičastije” nego obično – ne brinite, nemate problema sa vidom! Povodom obeležavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke niz javnih objekata i zgrada u Beogradu simbolično je osvetljen roze bojom - Palata Albanije, Kupola Doma Narodne skupštine, Pobednik na Kalemegdanu, Most na Adi i Spomenik Knezu Mihailu.

Ovaj ružičasti podsetnik imao je za cilj da još jednom skrene pažnju javnosti na važnost podrške i neophodnost zajedničke borbe protiv ove opake bolesti!

Roze vrpce na reverima omiljenih TV lica


Omiljena domaća TV lica uključila su se u obeležavanje Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke nošenjem roze vrpci na reverima. Hvala im na tome što su pomogli da naša poruka odjekne još jače!

Ne zaboravite da podsetite svoje najdraže dame da se redovno pregledaju!


Poznate dame među kojima su i pevačica Sara Jovanović, TV lice Maja Nikolić i modna dizajnerka Ana Ljubinković, udružile su snage kako bi podržale akciju i motivisale žene da redovno odlaze na godišnje preglede. Pogledajte njihove priče o najdražim i najinspirativnijim ženama koje ih okružuju i podelite ih sa vašim majkama, bakama, tetkama, sestrama...

Dragim saradnicama iz sveta muzike, glume, televizije i mode poslali smo roze ruže kao podsetnik da je 20. mart pravi dan da donesu odluku da će redovno brinuti o svom zdravlju. Učinite isto za dame iz svog okruženja, pokažite im koliko vam znače i promenite im život tako što ćete ga produžiti! Vreme je da zajedno promenimo statistiku.


Trendi outfit koji može da spasi život


Svaka od nas uživa u tome da bude doterana i danju i noću, ali vaš omiljeni outfit dobiće posebnu draž ako doprinosi rešavanju jednog od najvažnijih ženskih pitanja! Upotpunite odevnu kombinaciju modernom Avon Jules narukvicom sa ružičastom vrpcom i istovremene ćete učiniti dobro delo, jer je celokupan bruto profit od njene prodaje namenjen kupovini najsavremenije opreme za ranu dijagnostiku i programe koji podižu svest i pružaju obuku ženama u borbi protiv raka dojke.

Jules narukvica idealno će se uklopiti uz elegantnu bluzu, a možete je kombinovati sa drugim narukvicama onim danima kada nosite opuštene farmerke i majicu kratkih rukava, pa želite da „začinite“ ceo look interesantnim nakitom.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]