Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Naslovnica brošure koja će ući u istoriju

Sve ljubiteljke Avon proizvoda uskoro će imati priliku da u rukama drže dugo iščekivanu brošuru za kampanju 13, na čijoj će se naslovnici po prvi put naći Avon Dame iz Srbije, rame uz rame sa poznatim TV licem Majom Nikolić! Upravo one na najbolji način predstavljaju vrednosti kompanije, inspirišući druge žene u svom okruženju da veruju u sebe...

Sve ljubiteljke Avon proizvoda uskoro će imati priliku da u rukama drže dugo iščekivanu brošuru za kampanju 13, na čijoj će se naslovnici po prvi put naći Avon Dame iz Srbije, rame uz rame sa poznatim TV licem Majom Nikolić! Upravo one na najbolji način predstavljaju vrednosti kompanije, inspirišući druge žene u svom okruženju da veruju u sebe, šireći lepotu i pozitivnu energiju. Zbog toga im je Avon odao priznanje i proglasio ih najboljim zaštitnim licima brenda, pruživši im priliku da uđu u istoriju kao prve Avon Dame na naslovnici srpske brošure.

Ivana Ilić, Olivera Vagner, Ana Stamenov i Ema Tot uverile su se da se snovi zaista ostvaruju kada su odabrane među više od 500 Avon Dama koje su se prijavile na konkurs. Kada su stigle u studio u kojem je organizovano fotografisanje za naslovnicu, Avon Dame su istog trenutka “kliknule” sa Majom Nikolić i ostatkom tima, zahvaljujući čemu je ceo dan bio ispunjen neverovatnom energijom. Svaka od njih imala je punu podršku i pažnju tima koji se sastojao od najpoznatijih stručnjaka na našim prostorima, zahvaljujući čemu su se osetile kao prave zvezde! Od frizure i šminke, do odevnih kombinacija, i najsitniji detalji bili su pažljivo osmišljeni kako bi na pravi način odrazili jedinstvenu ličnost svake žene i predstavili je ljubiteljima Avon kozmetike.

Krajnji rezultat je zaista očaravajući – svi koji su imali priliku premijerno da pogledaju naslovnicu složili su se da odiše elegancijom i prefinjenošću, i da najbolje odražava kvalitet proizvoda koji su predstavljeni u brošuri. Avon Dame dobile su svoj prostor i na stranicama brošure, predstavljajući proizvode koje posebno preporučuju.

Ova istorijska brošura biće dostupna od 8. septembra, kada ćete moći da saznate koji proizvodi su favoriti Avon Dama i Maje Nikolić. Brošuru obavezno sačuvajte – ko zna, možda će jednog dana imati kolekcionarsku vrednost!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]