Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Nemate vremena? Pobrinite se za vašu kožu u deliću sekunde!

Budimo iskreni: svi mi želimo da imamo savršenu kožu, ali ne možemo da nađemo vremena za napredne tretmane ili negu na više nivoa. Zbog toga smo pripremili ponudu koja će zadovoljiti ovu potrebu!

Multifunkcionalna kozmetika je najpopularniji trend u poslednjih nekoliko godina. Karmin ne treba samo da oboji i da oblik usnama, već i da im obezbedi pravilnu negu. Slična očekivanja imamo od krema protiv bora.

One treba da deluju brzo i ne samo da poboljšaju stanje kože i isprave nesavršenosti, već i da deluju kao podloga za šminku i da poboljšaju tonus kože. Cilj je zaista visoko postavljen. Da li je to uopšte moguće?

Krema 3 u 1? Da!

Nema ničeg lošeg u eksperimentisanju, ali pokušaji na nečijoj koži mogu biti opasni. Jedan od najvećih grehova vezanih za negu lepote je nepravilna svakodnevna nega i preterana upotreba kozmetičkih preparata. Nastojimo da ostvarimo najbolje moguće efekte, ali rezultati mogu biti daleko od zadovoljavajućih.

Ukoliko nam se čini da nam je koža osrednja uprkos tome što je naša kozmetička torbica prepuna do granice pucanja – vreme je da usporimo. Više ne znači uvek i bolje!

Novi Anew Blur 3 u 1 je savršen kozmetički preparat za taj zadatak. On deluje kao krema protiv bora, korektor i BB krema. Ako ne koristite šminku svakog dana ili više volite ultra-prirodni izgled, ovaj proizvod može lako da zameni tečni puder. Možete da ostvarite efekat savršene kože samo nakon jedne primene.

 

 

Kako funkcioniše?

Zajedničko iskustvo nam govori da je, ukoliko nešto ima višestruku primenu, to obično lošeg kvaliteta. Pa, ovog puta ne!

Anew Blur je dobro osmišljen proizvod. Prvo, on smanjuje bore i poboljšava čvrstinu kože zahvaljujući Tri-Elastinex tehnologiji. Drugo, on ispravlja nesavršenosti, raspršuje svetlost da bi optički učinio kožu glatkom, sakriva bore, i smanjuje vidljivost pora. I na kraju, on ujednačava ten i nežno daje koži zdravu boju.

Sve to samo u jednom koraku nege lepote! Takvi su efekti Multi-Blur tehnologije koju je patentirao AVON. Morate to da iskusite – naravno, na sopstvenoj koži!

Dokazi? Imamo čvrste dokaze!

93% žena koje su koristile Anew Blur primetile su vidno podmlađenu kožu, smanjenu vidljivost bora, poboljšani nivo hidratacije, i prirodno izbalansiranu boju kože. Efekti su vidljivi već nakon prve upotrebe, a rezultati postaju izraženiji nakon svakog narednog dana primene.

Ne zaboravite da mi danas radimo na tome kako će naša koža izgledati u narednih 10 ili 20 godina. Nema svrhe da odlažemo ili koristimo metode koje za vas nisu ubedljive.

Započnite svoju multifunkcionalnu revoluciju novim Anew Blur preparatom i uživajte u efektima lepe i glatke kože bez bora! Od sada pa nadalje!

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[38201].Name}}
{{::LoadedProducts[38201].Name}}
{{::LoadedProducts[38201].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[38201].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]