Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Niš je roze

Kako bi nagradio Zonu 017, koja je najviše doprinela prikupljanju sredstava za Avon Akciju za borbu protiv raka dojke, Avon je ove godine svoj najveći ružičasti događaj organizovao u Nišu.

Koncert Jelene Tomašević održan je 14. oktobra na Niškoj tvrđavi, povodom Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, i ujedno je bio prilika da se javnost još jednom podseti na značaj preventivnih pregleda.

Prisutnima je dobrodošlicu poželela voditeljka programa, Maja Nikolić, zaštitno lice naših ekskluzivnih linija kozmetike Anew i Luxe, koja je najavila direktorku kompanije Avon za Srbiju, Crnu Goru, Bugarsku, Albaniju i Makedoniju, Elizabet Korobčenko. U svom inspirativnom govoru, Elizabet je ohrabrila žene da uprkos velikom broju obaveza uvek izdvoje vreme za sebe i svoje zdravlje.

Na bini joj se pridružila i Aleksandra Banković, Menadžerka Zone 017, koja se zahvalila sugrađanima na tome što su prepoznali značaj akcije i pozvala ih da svaki put kada požele nekoga da obraduju poklonom, poruče i proizvod sa ružičastom vrpcom.

     

Izlazak Jelene Tomašević na binu izazvao je pravo oduševljenje, a publika je do kraja programa pevala zajedno sa njom sve poznate hitove naše popularne pevačice. Jelena je publiku još jednom podsetila na značaj prevencije u borbi protiv raka dojke i time je doprinela da poruka podrške ženama koje se suočavaju sa dijagnozom odjekne još jače. Dobra atmosfera, poznati hitovi i roze boja učinili su događaj nezaboravnim!

Pored uživanja u muzici, prisutni su već dva sata pre koncerta mogli da uživaju u porodičnim aktivnostima u dečijem kutku, kutku za dame, kao i u okviru humanitarnog bazara.

Lepe uspomene zabeležene su i uz pomoć photobooth-a, zahvaljujući kojem su građani Niša, i ostali posetioci, dobili suvenir koji će ih uvek podsećati na važnu poruku koja je obeležila taj dan.
Na našem, već tradicionalnom zidu za poruke, ostavljeno je mnogo lepih želja za sve žene koje se bore sa rakom dojke – naše poznanice, sestre i drugarice.

Svi zainteresovani mogli su da poruče proizvode sa ružičastom vrpcom na licu mesta, kako bi se odmah uključili u prikupljanje sredstava za sledeću donaciju.

Udruženja žena obolelih od raka dojke koja su deo Nacionalne asocijacije lečenih od raka (NALOR) podržala su događaj svojim prisustvom, spremne da kroz razgovor prenesu svoja iskustva i savete sa svim zainteresovanim ženama.

     

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]