Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

#NisJeRoze - Par pitanja za Menadžerku Zone koja je osvojila koncert Jelene Tomašević!

 

Sa ciljem obeležavanja početka Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, svim građanima Niša, ali i svim svojim saradnicima, Avon poklanja koncert Jelene Tomašević pod nazivom „Niš je roze“. Tim povodom razgovarali smo sa Aleksandrom Banković, Menadžerkom Zone koja će sasvim zasluženo, biti i domaćin ovakvog događaja.

 Šta ovaj koncert znači pre svega tebi, ali i svim građanima Niša?

 

Oktobar je mesec u kome najviše nastojimo da pružimo podršku ženama koje se bore sa teškom bolešću kao što je rak dojke, zato će ovaj koncert predstavljati dodatnu motivaciju svim građanima da nastave da podržavaju ovo važno žensko pitanje i doprinose širenju svesti o značaju redovnih pregleda, prevencije i zdravog načina života. Presrećna sam što sam predstavnica Avon Zone koja je prikupila najviše sredstava za borbu protiv raka dojke, jer to ujedno znači da su moji sugrađani prepoznali značaj akcije i svoj doprinos dali kupovinom proizvoda sa ružičastom vrpcom. Zajedničkim trudom omogućili smo da se događaj kao što je koncert divne Jelene Tomašević održi u našem gradu, gde ćemo svi zajedno, obučeni u roze, poslati divnu poruku podrške drugaricama, mamama i sugrađankama kojima je taj podstrek izuzetno važan.

 

Reci nam nešto više o ovogodišnjoj donaciji?

 

U okviru Avon Akcije za borbu protiv raka dojke, kontinuirano prikupljamo sredstva za donaciju još od 2004. godine. Ove godine donacija je upućena Centru za radiologiju Kliničkog centra Niš, gde je omogućeno obnavljanje PACS sistema koji pruža mogućnost arhiviranja i analize zdravstvenih podataka hiljada žena iz ovog grada i okoline. Sada je pred svima nama novi cilj – donacija opreme za biopsiju koja je neophodna kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu.

 

Šta bi poručila svim ljudima koji ovo budu čitali?

 

Verujem da sve što radimo treba da ima viši cilj i doprinese zajednici. Zato bih poručila svima da sledeći put kada kupuju poklon dragoj ženskoj osobi, razmisle o tome da je obraduju proizvodom sa ružičastom vrpcom, koji će istovremeno doprineti i njenoj boljoj budućnosti. Naravno, ovom prilikom pozvala bih i sve saradnike, kolege, kao i građane, ali ne samo iz Niša već iz čitave zemlje, da nam se 14. oktobra pridruže sa svojim najmilijima na Letnjoj pozornici Niške tvrđave, gde će i pre samog koncerta koji će se održati u 17 časova, već od 15 časova moći da uživaju u porodičnim aktivnostima kao što su dečiji kutak, kutak za dame i humanitarni bazar.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]