Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Novo zaštitno lice Avon Anew linije

Maja Nikolić postala novo zaštitno lice Avon Anew linije za negu kože.

* * *

Često se kaže da žene koje su srećne i ispunjene na svim životnim planovima posebno blistaju i uvek izgledaju lepo i sveže. Kao kompanija koja ulaže u osnaživanje žena i svojim radom želi da doprinese tom dobrom osećaju, Avon duboko veruje u tačnost te izreke. Upravo zbog toga je za novo zaštitno lice Anew linije proizvoda odabrao šarmantnu i pozitivnu Maju Nikolić, koja je već 20 godina omiljeno TV lice, a na privatnom planu je ispunjena kao majka troje dece.

„Od malena sam volela da listam brošure i naručujem Avon proizvode. Sve je bilo i ostalo šareno, nežno i ženstveno. Volim da sarađujem sa brendom u koji verujem i koji se uklapa uz moju ličnost. Mislim da smo odličan tandem i da nas očekuje lep period druženja i zajedničkih uspeha!“ -  izjavila je Maja Nikolić.

Maja ističe da je najbolji savet za mladoliki izgled uživanje u malim stvarima, radovanje svakom novom danu, vreme provedeno sa najbližima, sve ono što vas čini srećnim. Dodatnu podršku možete pronaći i u kvalitetnim Anew anti-aging proizvodima, koji će zahvaljući naprednim tehnologijama i luksuznim formulama dodatno istaći sjaj na vašem licu, održavajući ten glatkim i svežim. Novi Anew Youth Power Serum je za kratko vreme postao Majina mala tajna za lepotu, zahvaljujući tome što pojačava anti aging efekat krema za lice do dva puta.

“Majina nepresušna energija, dinamičan stil života i profesionalizam idealno su se uklopili uz Avonove vrednosti i ciljeve, i drago nam je što je radost zbog buduće saradnje obostrana. Sigurni smo da će narednu godinu obeležiti još mnogo korisnih saveta od našeg najdražeg TV lica, zato vas pozivamo da ostanete uz Avon i saznate sve tajne Majinog mladalačkog izgleda“ - izjavila je Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]