Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Novogodišnja noć i maskenbal 2019. – koja šminka će ti pomoći da zablistaš?

Maskenbalska i novogodišnja šminka ima svoja posebna pravila. A u zavisnosti od sopstvenog stila svojoj mašti možeš da prepustiš da se manje ili više razmahne! Šta je sve moderno ove sezone i koju bi to šminku trebalo da koristiš da potpuno zablistaš – metaforički i u pravom smislu te reči?

Za ovakvu jedinstvenu priliku ne postoje nikakva naročito stroga pravila pri izboru šminke, uz možda samo jedan izuzetak: nipošto se ne snebivaj i nikako nemoj da budeš umerena. Umerenost je odlika svakog drugog uobičajenog dana, međutim, maskenbal i novogodišnji doček naprosto te mame da se poigraš sa svojom šminkom, učiniš nešto suludo i smelo, i da se ne plašiš neobičnih kombinacija.

Šminka za novogodišnji doček – osnovna pravila

Pre nego što staviš bilo kakvu šminku – a naročito pre same najluđe noći – važno je da se prvo pobrineš za svoju kožu. Savetujemo da o tome razmisliš koji dan unapred, a ne nužno 2 sata pre nego što kreneš da stavljaš tečni puder. Prelepa koža za koju se si prethodno tako dobro pobrinula garantuje lepši izgled tvoje šminke i manje nevolja prilikom nanošenja.

Šta bi to onda trebalo da uradiš? Piling i maska za lice predstavljaju savršeno rešenje. Ako imaš probleme s kožom, o pripremama porazmisli koji dan unapred. U slučaju da uočiš akne i sitne nedostatke, trebalo bi da se pozabaviš stanjem svoje kože. Savršenstvo naprosto nije moguće, a bubuljica može da se pojavi na licu i dan pre najluđe noći, no, svejedno, sa manjim brojem problema biće ti znatno lakše da se pobrineš za savršenu karnevalsku šminku.

 

Naš savet:

Ako želiš da se pobrineš za svoju kožu i istovremeno iskusiš čari savršenog karnevalskog raspoloženja, isprobaj našu zlatnu masku Anew Ultimate sa česticama pravog zlata. Maska ne mora samo blagotvorno delovati na kožu, već svojim izgledom i mirisnom notom može stvoriti i pravu čaroliju! A ako želiš da se pobrineš za celo svoje telo, isprobaj naše preparate iz serije Planet Spa. Posebno ti preporučujemo svetlucavo ulje za telo zbog kojeg ćeš da zablistaš u pravom smislu te reči!

 

Novogodišnja šminka: prvo i osnovno je da mora biti postojana!

Među svim ostalim preduslovima, novogodišnja šminka ili ona za maskenbal mora biti postojana. Konačno, od nje se očekuje da na licu opstane tokom cele noći. Kad je reč o proizvodima lošijeg kvaliteta, čak ni tvoje najtemeljnije pripreme neće sprečiti da ti se šminka  razmaže već posle svega nekoliko sati …

Da bi ti šminka što duže opstala na licu kao osnovu koristi tečni puder i podlogu za senke za oči. Od suštinske je važnosti da odabereš dobar tečni puder (preporučujemo naš tečni puder Extra Lasting i preparate iz linije Luxe), senke za oči koje ne spadaju i da sve to dobro ukomponuješ puderom, koji sasvim sigurno treba da poneseš sa sobom.

 

Novogodišnja šminka: u tren oka!

Kad je reč o šminki za maskenbal ne postoje nikakva ograničenja – premda, kao i obično, sve će zavisti od vrste maskenbala kojem prisustvuješ, od tvog sopstvenog stila i tvojih ličnih afiniteta.

Predlažemo ti da se malo poigraš – ne samo bojom, već i naročitim elementima šminke. Da li na sebi uvek nosiš karmine u nijansi boje kože ili krajnje sigurne crvene tonove? Ovoga puta se odvaži pa stavi grimizno crvenu ili zlatnu nijansu, poigraj se malo ljubičastim tonovima! Više ti se dopada zadimljen pogled? Neka on ovoga puta potpuno zablista i ostavi sve bez daha!

Ni kad je reč o laku za nokte maštovitost ne treba zauzdavati. Spari dve nijanse i uživaj u krajnje jedinstvenim rezultatima!

 

Šminka za maskenbal: naši dragoceni saveti!

Upamti da šminka ne mora nužno da ide samo na oči i usne – uz pomoć palete za konturisanje i široke četkice možeš da se pobrineš i za liniju vrata i da optički uvećaš svoju bistu! Teško ti je da poveruješ u to? Proveri to i sama!

A u slučaju da maštaš o trepavicama holivudskog sjaja, nanesi na njih nekoliko slojeva maskare, a zatim čistim aplikatorom očetkaj svoje trepavice. Sasvim sigurno nećeš biti jedina koja je iznenađena dobijenim rezultatom!

Želimo ti da potpuno zablistaš i ludo se provedeš!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]