Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Otkrijte moć mašte i kreativnosti

Beogradska nedelja mode ove godine slavi 40. izdanje i dve decenije postojanja, zahvaljujući čemu će se publici predstaviti u XL izdanju, programom bogatim revijama, izložbama i drugim pratećim sadržajima u trajanju od čak dve nedelje. Jubilarni Fashion Week obeležiće i nova saradnja Avona i Ane Ljubinković, koji drugu godinu zaredom zajedno učestvuju na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Ana će ovoga puta uz podršku Avona 30. oktobra prikazati kolekciju za proleće/leto 2017, inspirisanu filmovima Jana Švankmajera i Žorža Melijesa. Oštre i meke linije i oblici, stroge ali ženstvene siluete i interesantan make-up za koji će se pobrinuti Avon odvešće publiku u potpuno novi svet u kojem vlada savršena harmonija kreativnog haosa.

Ljubitelji mode i šminke ne prestaju da se oduševaljaju projektima koje je ova saradnja do sada izrodila – od nesvakidašnjeg predstavljanja Anine kolekcije za jesen/zimu 2016/17 u UK Parobrod, Modnih vinjeta i revije u okviru Beogradske nedelje mode, do unikatne haljine inspirisane karminom i roze majici dizajniranih za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke.

Saradnja između Ane i Avona nastala je zahvaljujući zajedničkim vrednostima koje su učinile partnerstvo sledećim prirodnim korakom. Moć mašte i kreativnosti inspiriše ovaj kreativni duo, poznat po ljubavi prema razigranim bojama. Anini bajkoviti modeli karakteristični su po upečatljivom koloritu i interesantnim teksturama, a svim ljubiteljkama Avon proizvoda poznato je da su njihovi omiljeni karmini, sjajevi i senke čuveni po širokoj paleti nijansi u kojima su dostupni.

Ana i Avon se slažu da su šminka i moda nerazdvojni sastojci savršenog izgleda, koje svaka žena treba da kombinuje na sebi svojstven način kako bi dala svom stilu lični pečat. Zato se ne plašite da eskperimentišete i spajate ono što je naizgled nespojivo – hrabrost je odlika svake kraljice stila!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]