Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Parfem koji će ti omogućiti da pokoriš svet

Saznaj više o novom mirisu

Luck Limitless za nju

Cvetno-voćni (ćilibar)

Raskošan miris koji u sebi objedinjuje suštinu glamura i prefinjenosti, uz dodir senzualnosti koja dodatno intrigira.

Dragoceni ružičasti biber daruje začinjeni dah topline u gornjim mirisnim notama, dok se sočni liči stapa sa iskričavim pomelom koji se raspiruje u svim pravcima, stvarajući jarku i očaravajuću uvodnu senzaciju.

U središnjim mirisnim notama cveta treperavi buke Hristovog venca, zlatne orhideje i nebeske durante, stvarajući prozračni cvetni pečat koji naprosto prožima ceo ovaj parfem savršeno se uklapajući sa voćnim mirisima u gornjim notama.

U donjim mirisnim notama, izdašni solarni senzualni vanila mošus mirisa izbrušenog drveta stapa se sa našim retkim mirisnim saglasjem Diamond Amber ne bi li ovaj miris zaokružio raskošnim i postojanim mirisnim tragom.

Citat autorke parfema Luck Limitless za nju, Aleksandre Karlin

„U nastanku ovog parfema inspiraciju sam potražila u svim onim ženama koje lično poznajem i za koje znam da veruju u sebe, ne ustručavajući se da u svojim životima preuzmu bilo kakav rizik. Na način koji je zaista glamurozan, poželela sam da oživim to samopouzdanje.”

„Izrazito sam ponosna na ovaj parfem, i to ne samo zato jer verujem da je predivan, već i stoga jer smatram da dočarava samu suštinu svake one žene koja odbija da je sputavaju bilo kakva očekivanja ljudi iz njenog okruženja, baš kao i društva u celini. Prema mom mišljenju, žena koja se odluči da ga ponese na sebi uspostavlja svoja sopstvena pravila i donosi odluku kad želi da ih i sama prekrši! Nadam se da će ovaj miris svaku ženu podstaći da ispolji i ovu svoju stranu.”

Luck Limitless za njega

Fougere ćilibar (citrusni)

Luck Limitless za njega dočarava raskoš i sirovost muževnosti kroz najfinije prirodne elemente, darujući parfem koji je istovremeno grub i uglađen, čulan i prefinjen.

Iskričavi tonik limete s lakoćom se stapa sa kontrastnim mirisnim notama pikantnog bibera i sobnog bambusa stvarajući dinamičnu i intrigantnu uvodnu senzaciju koja vas naprosto mami.

Prvoklasna svetloljubičasta lavanda daruje elegantnu aromatičnu svežinu koja zrači središnjim mirisnim notama, uz nagoveštaje dragocenog muskatnog oraha i belog đumbira, doprinoseći tako dodatnoj teksturi i dubini samog parfema.

U donjim mirisnim notama, odvažni i izdašni ćilibar provejava uz nagoveštaje madagaskarskog vetivera i retkih ćilibarskih kristala kako bi zaokružio ovaj miris uglađenim i čulnim mirisnim tragom.

Citat autora parfema Luck Limitless za njega, Karlosa Vinalsa i Davida Apela

„Ono što ovaj parfem čini tako posebnim jeste njegova jedinstvena kombinacija hladne svežine muževnosti i tople, ćilibarske čulnosti. Oba ova aspekta mirisa istražili smo sve do krajnjih granica. U njega smo ugradili i one sastojke za koje je već poznato da donose sreću, znajući vrlo dobro da muškarac koji na sebi nosi Luck Limitless jeste isti onaj koji se vrlo rado upušta u rizik. Za bambus i muskatni orah već je znano da su talični, a osim toga doprinose svežini i čulnim aspektima ovog parfema.”

„Vrlo smo ponosni na ovaj parfem znajući da je stvoren da podari samouverenost svakom onom muškarcu koji ga ponese na sebi, ohrabrujući ga da život proživi punim plućima, dograbi sve prilike koje mu se ukazuju i odvažno prkosi svim nedaćama svakodnevnog života.”

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[51371].Name}}
{{::LoadedProducts[51371].Name}}
{{::LoadedProducts[51371].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[51371].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[51375].Name}}
{{::LoadedProducts[51375].Name}}
{{::LoadedProducts[51375].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[51375].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]