Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Peace & Love Attitude

Tvoja želja za mirom i ljubavlju ispunjena je ovom živahnom mešavinom citrusnog voća i ženstvenih cvetnih mirisnih nota. Ovaj parfem se otvara uz iskričave citruse u gornjim mirisnim notama, samo središte cvetnih latica divno se poigrava među tananim mirnisnim nijansama citrusa, dok razdragani dah pinja kolade i prijatne pozadinske mirisne note upotpunjuju ovaj nadasve zabavni parfem. Energičan i razigran, ovaj miris sasvim sigurno donosi dobro raspoloženje darujući čulno zadovoljstvo.

GORNJE MIRISNE NOTE

Parfem se otvara blistavim gornjim mirisnim notama iskričavog bergamota, mandarine i sočne kruške.

SREDNJE MIRISNE NOTE

U njegovom samom središtu nalazi se uravnotežen ženstveni i treperavi cvetni buke pomorandžinog cveta i frezije, uz razdragan dašak pinja kolade.

DONJE MIRISNE NOTE

Na koži se sasvim prijatno zadržavaju milujući mošus i topli vetiver, uz završni dašak baršunaste kupine.

KLJUČNI SASTOJCI

BERGAMOT

Kao prava zvezda citrusnog voća u svetu parfimera, ova mala italijanska voćka već dugo je čuvena po svojoj poletnoj prirodi. Smatran amajlijom koja donosi uspeh na svojoj rodnoj Siciliji i u Kalabriji, bergamot ovom parfemu daruje prozračno i oštro citrusno naličje. Ulje bergamota dobija se procesom hladnog presovanja kore ove voćke.

POMORANDŽIN CVET

Tradicionalno dovođen u vezu sa naklonjenošću srećnih ishoda, pomorandžin cvet je sa svih strana cenjen zbog svog intrigantnog cvetnog mirisa.

Poreklom iz Indije i Kine, beli i jedri cvetovi pomorandžinog drveta otpuštaju miris koji najednom postaje izražajno cvetan mameći sva čula nalik medu.

MOŠUS

Mošus ovom parfemu daruje veću trasparantnost i blistavost. Jedan je od retkih sastojaka koji su istovremeno suptilni i intenzivni, ostavljajući na koži pečat udobne topline.

Naziv parfema:

Peace & Love Attitude

Ime i prezime parfimera:

Olivije Žilotin

Biografija:

„Pitate se zašto se bavim poslom parfimera? Zato što su mirisi u stanju da vas nagone da sanjate, da vas izvuku iz sveta sasvim običnog i zapute vas u vaš sopstveni svet fantazije.” Lični snovi Olivijea Žilotina i prisećanja na mirise tesno su povezani sa njegovom rodnom Bretanjom, regionom u severozapadnoj Francuskoj, čuvenom po svojoj spektakularnoj morskoj obali i srednjevekovnim gradićima. Sa tačnom preciznošću može da se priseti gorkoslatkog mirisa kadife u vrtu svoga dede ili slankastog daška algi koje su korišćene kao đubrivo na okolnim poljima. Kao parfimer, Olivijeov cilj je da onima koji ponesu njegove kreacije na sebi omogući da nanovo ožive slična iskustva koja donose sećanja. Njegov stil je uglađen i moderan, ali je iznad svega smeo i inventivan.

Peace & Love

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[52229].Name}}
{{::LoadedProducts[52229].Name}}
{{::LoadedProducts[52229].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[52229].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]