Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

„Pokaži da ti je stalo“ u Rumi!

Prva julska subota je bila rezervisana za divan roze humanitarni događaj u Rumi, koji je za svoje sugrađane organizovala Sanja Mladenović, Ambasadorka humanosti uz podršku menadžerke Sanje Milošević i lidera zone 008.

Tog dana, publika je uživala u događaju „Pokaži da ti je stalo“ čiji je program obuhvatao edukativni, zabavni deo i uručenje priznanja onima koji su doprineli borbi protiv ove opake bolesti. Okupljeni su imali priliku da čuju savete dr Dragane Trbojević, radiologa Doma zdravlja „Ruma“ o značaju samopregleda, kao i da  uživaju u nastupima članova Ansambla narodnih igara i pesama „Branko Radičević“, kao i hora OŠ „Dušan Jerković“. Podršku i doprinos ovom humanitarnom događaju pružili su članovi škole ritmičke gimnastike Sportskog kluba Fit forma. Pesmom Čarlsa Bukovskog „Niko osim tebe“ publiku je oduševila učenica SSŠ „Branko Radičević“, Jelena Đikić, jedna od najboljih recitatora.

       

Završnicu događaja obeležila je dodela zahvalnica, a posebno je istaknut dugogodišnji doprinos poštovaoca Avon akcije za borbu protiv raka dojke, Milana Šrenka, koji je održao dirljiv govor.

      

Posetioci su dobili ulaznicu poručivanjem proizvoda sa roze vrpcom, a celokupan bruto profit je namenjen Avon Akciji za borbu protiv raka dojke.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]