Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Ponesena željom za uspehom

U životu dobijaš ono što si u njega i uložila, radeći naporno da ostvariš svoje snove i usmeravajući i druge da ostvare svoje. Potpuno osnažena, osećaj se samouvereno i uspešno. Počevši od danas, uz Aspire možeš da budeš šta god da ti poželiš.

Mirišljava priča o parfemu Aspire Debut za nju

Svež i umilan u gornjim morisnim notama :

Sočna nota ličija i kruške, koja razbuđuje čulo ukusa, unapređena je iskričavom i jarkom mandarinom. Prvi kontak sa ovim parfemom donosi sveže sočne mirisne note, pa opet ne i previše sladunjave. Zbog svog svežeg i sočnog prvog naleta, ovaj miris naprosto zrači delujući privlačno poput magneta.

 

Zanosne srednje note :

U srednjim notama preovlađuje mešavina izdašnih cvetova toliko karakterističnih za ovog proizvođača parfema. Pohotnu notu liljana kao da naprosto miluje mirisni duet ruže i đurđevka. Cvetne mirisne note su elegantne i prefinjene dok te osvajaju dodirom prepunim samopouzdanja i raskošne senzacije.

 

Pohotne srednje note :

Baza je duboka i intenzivna. Mirisne note kedrovine, u kombinaciji sa ćilibarom, pružaju pohotnu mirišljavost, pri čemu mirisni trag prepun samopouzdanja razotkriva glamuroznu ženstvenost i modernu čulnost.

 

Ključni sastojci:

 

Kruška

Kruška odiše saglasjem hrskave svežine, uz tonove zelenog i slatkog. Istovremeno sočna i zrnasta, kruška u Aspire Essence ovom parfemu obezbeđuje svojevrsnu tananost. Stapajući i ovu mirisnu notu, parfimer je odabrao da naglasi umilnost i svežinu, a da mirisne note ne budu previše sladunjave, uspostavljajući tako savršenu ravnotežu između zelenih i slasnih aspekata.

Tokom istorije kruška je često imala vrlo važnu ulogu. Na primer, francuska tradicija je nalagala da monarsi kada odlaze u Rems na krunisanje, na poklon dobijaju čašu šampanjca i krušku. Luj XV, Luj XVI, pa čak Marija Lujza, imali su I sami svoje učešće u ovoj tradiciji. Na svom krunisanju 1825. godine, Šarl X je probao ovo voće, nakon što mu je gradonačelnik Remsa rekao: „Nudimo vam najbolje od onoga što imamo: naša vina, naše kruške i naša srca.ˮ

 

Ljiljan

Miris liljana je svež i naprosto zrači, mešajući pikantne note sa nijansama jasmina i belog cveća. Simbolizujući kraljevstvo, liljan donosi telesne aspekte, pojačavajući samopouzdanu i magnetišuću ženstvenost. Izborom ove cvetne note, parfimer je poželeo da proslavi eleganciju i glamur.

 

Ćilibar

Ćilibar donosi drveni i suv miris koji podseća na ambru, ljubičicu i duvan. Takođe je blag, sa tragovima životinjskog, uz topao, elegantan i dugotrajan mirisni trag. Njegov baršunasti mošusni trag podseća na miris same kože. U parfemu Aspire Gold, ćilibar donosi senzualni efekat propraćen intenzitetom, dubinom i naglašenom istrajnošću. U kombinaciji sa kedrovinom i vanilom, ćilibar daruje toplinu i baršunastu teksturu.

Otkrij Aspire Debut

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[40440].Name}}
{{::LoadedProducts[40440].Name}}
{{::LoadedProducts[40440].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[40440].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]