Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Potvrda dermatologa: Mladolik izgled kože je moguće očuvati pravilnom negom

Da li je pravilna nega kože lica dovoljna za postizanje lepog i negovanog izgleda? Da li pojava prvih bora znači i definitivni poraz u borbi protiv starenja? Šta i kako koristiti za savršen izgled kože koji svaka žena priželjkuje? Ovo su samo neka od svakodnevnih pitanja današnje moderne žene na koja vam odgovore daje dr Tamara Maravić, dermatolog i vlasnica Dermanove, jedne od najboljih dermatoveneroloških ordinacija u Srbiji, koja je nedavno postala i novo stručno pojačanje Avon-ove premium linije za negu kože Anew.

„Na osnovu dugogodišnjeg rada sa pacijentkinjama i prateći najnovije svetske anti-aging trendove i tehnike, sa sigurnošću mogu da vam potvrdim da ključ lepote leži u pravilnoj nezi i pravovremenoj borbi protiv znakova starenja. Bez bilo kakvih hirurških intervencija, uz pomoć kvalitetnih kozmetičkih proizvoda i pravilne nege, lako možete doći do izgleda koji svaka od vas priželjkuje.“ – ističe dr Maravić.

Kontinuitet u nezi kože jedan je aspekt održavanja mladolikog i svežeg izgleda, ali ono o čemu takođe treba voditi računa je i činjenica da se koža lica vremenom zasiti jednog proizvoda. Ali, ni to danas nije problem, a najsavremenija rešenje iz oblasti nege kože daju odgovor i na ovaj problem.

Avon je osmislio inovaciju sa zaštićenom tehnologijom rotacije, koja sprečava navikavanje kože samo na jednu kremu. Veoma je važno izabrati pravu kombinaciju i formulu, a iz Anew linije se izdvaja Infinite Effects noćna tretmanska krema. Efikasnost ove kreme leži u dvostrukoj, snažnoj formuli, koja objedinjuje supstance retinol, kolagen, ureu i glicerin kao i samu vodu.

 

Prva krema se nanosi prvih sedam dana i zahvaljujući Glicolic + kompleksu hrani vašu kožu i priprema je za SuperRetinol kompleks. Narednih sedam dana, tretman se zamenjuje drugom kremom koja zahvaljujući retinolu podstiče stvaranje kolagena, sastojka koji je direktno odgovoran za ublažavanje bora. Za još delotvorniji efekat, preporučila bih vam da kremu nanosite u umerenim količinama, masirajući kožu blagim linearnim ili kružnim pokretima na gore, nanoseći je na suvu kožu kako bi se postigao veći hidrirajući efekat.

Ekskluzivne, brzoupijajuće formule koje se nalaze u bočicama Anew proizvoda čine njihovu upotrebu ugodnom. Njihova kompleksnost i aktivni sastojci pomažu u borbi protiv više znakova starenja i, pre svega, pružaju koži sve potrebne hranjive sastojke tokom dana i noći.

Avon nastavlja da razvija i primenjuje najsavremenija rešenja i luksuzne formule koje čine da vreme stane, a meni će biti zadovoljstvo da vam ih predstavim i obradujem vas još nekim ešenjem kao najboljim saveznikom svake žene koja teži lepom i mladolikom izgledu kože.

Do tada, probajte Infinitive Effects kremu i uverite se u njenu delotvornost već nakon nekoliko nedelja.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[49599].Name}}
{{::LoadedProducts[49599].Name}}
{{::LoadedProducts[49599].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[49599].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]