Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Pozorišna predstava ,,Post Kvartet’’ događaj Ambasadorke humanosti zone 006

Pred sam početak meseca borbe protiv raka dojke, Avon Ambasadorka humanosti Irina Grbić iz Lazarevca, u svom rodnom gradu je organizovala specijalni roze događaj u saradnji sa Centrom za kulturu Lazarevac i teatrom ,,Puls’’.

Te večeri su izvrsne glumice lokalnog teatra izvele snažnu i inspirativnu predstavu ,,Post Kvartet’’ za sve one koji su tokom septembra poručili Avon proizvode sa ružičastom vrpcom. Tema je bila simbolična i potpuno je opravdala cilj te večeri – prikazala je život žene koja se bori sa rakom dojke, na nesvakidašnji način, ne gubeći pažnju publike ni na trenutak.

 

Lazarevčani su pre početka predstave pozvani da pošalju poruku kojom su donirali sredstva za lečenje svoje sugrađanke, profesorke srpskog jezika, Marije Komad, koja se leči od raka.

Veče je zaokruženo ohrabrujućim rečima Dr Jovana Milojevića, direktora Doma zdravlja u Lazarevcu, koji je ukazao na značaj prevencije i podsetio sve prisutne da misle o svom zdravlju odmah.

Prisutne je pozdravila i organizatorka događaja, zadovoljna porukom koja je poslata te večeri:

– Zadovoljna sam što smo uspeli da podstaknemo žene na razmišljanje, da podsetimo da su one više od lepote, da su one bića koja o sebi moraju brinuti na različite načine i mi moramo brinuti o njima.  

Irina se posebno zahvalila svim liderima zone 006, Puls Teatru, Centru za kulturu Lazarevac, doktoru Jovanu Milojeviću i svim ljudima koji su pružali podršku tokom realizacije ovog događaja!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]