Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Prava mera između posla i privatnog života za tvog muškarca: kako tome da ga naučiš?!

Čini se da su u prošlosti njihovi zadaci bili znatno lakši: da pronađu partnerku, da dobiju decu, da obezbede sve što je potrebno za porodicu, da zasade drvo i da, možda, sagrade kuću. Osim što je lestvica i dalje postavljena prilično visoko, u današnje vreme muškarci imaju i dodatne zadatke i očekivanja koje treba da ispune, a to nije nešto s čim se baš uvek nose najbolje. I zbog toga će pre ili kasnije zapasti u krizu ili će im to doneti druge nevolje. Kako da ih podržimo u svakodnevnom životu i šta je to što treba da nauče?

Verovatno si već imala priliku da čuješ za čuveni princip ravnoteže između posla i privatnog života, o dobro uravnoteženom načinu života. U najkraćem, reč je o jasno razgraničenim aspektima života koji moraju biti proporcionalni i ujednačeni. Ako tvoj životni ritam od tebe zahteva da radiš neprekidno, a poslednji put si se pošteno odmorila još na godišnjem odmoru, ako zaspiš dok se kupaš u kadi i ako tvoj sopstveni pas na tebe laje istom merom kao i onaj komšijin, jasno je da u tvom životu nema ravnoteže. 

A zašto je ona toliko važna? Dobro uravnotežen život omogućava nam da živimo zdravo, da obnovimo svoje resurse i da ne zanemarimo nijedan aspekt sopstvenog života. Baš tako izgleda život koji se vodi razumno, delotvorno i mudro. Da li je tvoj muškarac u stanju da to i učini?

 

Najvažniji muški gresi 

Nije lako biti zaposlen čovek, muž, otac, sin ili prijatelj, a mnogi muškarci sve ove uloge naprosto iskombinuju u samo jednu. Tako je, i mi, žene, radimo to isto, ali se znatno češće događa da muškarci kroz posao potpuno izgube sebe i stvaran uvid u svoje svakodnevne aktivnosti. A posebno je to slučaj kad su ambicije postavljene visoko i kad uđu u bespoštednu trku za ličnim postignućima. Mnogi muškarci, nažalost, lako upadaju u ovu klopku, i pre nego što otkriju pravo stanje stvari, ljubavna veza im je već uveliko zapala u krizu, osećaju srčane smetnje, imaju čir na želucu i suočavaju se s poteškoćama u vođenju bilo kakvog drugog razgovora koji nema nikakve veze s poslom. 

Ako se tvoj muškarac suočava sa ovakvim problemima, pokušaj da mu pokažeš koliko je važan dobro uravnotežen život i koliko je bitno da se neguje svaki aspekt života. 

Ako ćemo iskreno, mnogi muškarci mnogo bolje vode računa o svojim automobilima nego o sebi samima. Njihov voljeni četvorotoškač prolazi redovne godišnje servise, jednom mesečno odlazi na pranje i poliranje voskom, a oni sami žurno ga odvoze kod automehaničara čim ustanove i najmanji problem na svom mezimcu. U međuvremenu, oni sami lekara nisu posetili već pet godina. 

Statistika je neumoljiva: žene i dalje žive duže od muškaraca, dok stres i lično zanemarivanje muškarcima donose zdravstvene probleme koji su često sa poražavajućim rezultatima. 

Zato je vrlo korisno da im se skrene pažnja na to! 

 

I brigu o sebi treba da uvrste na spisak svojih dnevnih obaveza! 

Muškarci se prema životu ophode kao prema nekom spisku obaveza. Nakon što svom muškarcu skreneš pažnju na važnost poštovanja svakog aspekta života, nije loše da ga ubediš da neke od najvažnijih stvari uvrsti na spisak svojih obaveza, na kome će se one naći zajedno sa sastankom s važnim klijentom ili sa posetom zubaru. 

Prava mera između posla i ostatka života ne podrazumeva samo ravnotežu između posla, porodice i zdravlja, već i brigu o stanju sopstvene kože, kose ili mirisu tela. A da biste proslavili ove velike promene u životu tvog muškarca, za početak mu daruj nešto simbolično, nešto što će ga podsetiti na važne odluke koje je upravo doneo. 

Možda će to biti neka nova kolonjska voda? Gel za kupanje koji podstiče vitalnost? Ili krema za lice koju nikad do tada nije ni koristio? Isprobaj preparate iz nove linije Avon Real i otkrij mogu li sveže mirisne note citrusa, nane i senzualnog mošusa da unesu malo vatre u svakodnevnu kolotečinu. 

Pokazaće se kao korisno; uostalom, živi se samo jednom!

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[63063].Name}}
{{::LoadedProducts[63063].Name}}
{{::LoadedProducts[63063].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[63063].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]