Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kako da pretvorite hobi u uspešan biznis

Upoznajte naše Sales Liderke!

Kako zarađivati od zabavnog hobija i pretvoriti ljubav prema kozmetici u sopstveni biznis najbolje znaju Avon Sales Liderke Nicol Pap, Katarina Stefanović, Marija Divljan i Aleksandra Baščarević. Ove četiri inspirativne žene imaju različite životne priče, ali zajedničko im je to što veruju u sebe, šire lepotu i ne plaše se da budu samostalne i jake. Ispričale su nam kako izgleda život Sales Liderke i podelile sa nama savete za ostvarivanje profesionalnih ciljeva uz pomoć Avona.

Kako je počela vaša priča u Avonu?

Marija: Po prirodi sam veoma druželjubiva, a do pre nekoliko godina radila sam u fabrici u kojoj su pravila bila toliko stroga da nisam smela da razgovaram sa koleginicom koja je sedela pored mene. To okruženje me je gušilo i tražila sam novu priliku da pokažem svoju pravu ličnost i sposobnosti. Ubrzo sam otkrila Avon, i moj život se promenio iz korena! Kao samostalna Sales Liderka stalno sam u kontaktu sa ljudima, stekla sam divne prijatelje i dobila novu šansu da radim nešto u čemu uživam. Finansijski sam potpuno nezavisna, a najvažnije od svega je to što se konačno osećam dobro u svojoj koži.

Šta zapravo podrazumeva posao Sales Liderke?

Nicol: Sales Liderke imaju priliku da se divno druže dok vode i motivišu timove ambicioznih Avon Dama, pomažući im da ostvare svoje ciljeve i izgrade bolju budućnost za sebe i svoju porodicu. Svakoj ženi koja se pridruži mom timu prvo kažem da zaboravi na stres –sama može da organizuje svoje vreme, a njen trud će uvek biti nagrađen. Ja sam upoznala Avon još u tinejdžerskim danama i zahvaljujući tome mogla sam da putujem i radim gde god se nalazim, a istovremeno da živim, radim i brinem o porodici u svom rodnom mestu.

Da li je za posao Sales Liderke potrebno veliko prethodno iskustvo?

Katarina: Imam samo 19 godina, a već sam uspešna Sales Liderka, što mi omogućava odličan džeparac. Pre godinu dana sam poželela da se osamostalim, ali da istovremeno ostanem posvećena školi. Avon je za mene bio idealna prilika, jer sam zahvaljujući fleksibilnom rasporedu mogla da stavim učenje na prvo mesto, a da opet održim finansijsku nezavisnost. A povrh svega, postala sam pravi stručnjak za lepotu – sve drugarice mi se obraćaju za savete o šminkanju i nezi kože, koje im vrlo rado dajem.

Koliko slobodnog vremena Sales Liderke imaju za porodicu i prijatelje?

Aleksandra: Upravo to me najčešće pitaju žene koje se priključuju Avonu, a odgovor je – onoliko koliko žele! Ja već više od 10 godina živim svoj san uz Avon, a za to vreme sam pored uspešne karijere izgradila i divnu porodicu. Ranije sam zbog strogih šefova pomišljala da postanem domaćica kako deca ne bi patila zbog moje karijere, ali Avon mi je pomogao da vidim širu sliku i ostvarim se u svakom pogledu. Kao jedna od najuspešnijih Sales Liderki sam mnogo proputovala i upoznala fenomenalne ljude, sa kojima sam izgradila prava prijateljstva.

Kako biste opisali svoj posao u jednoj rečenici?

Nicol: Prilika da inspirišem druge žene i pomognem im da ostvare svoje snove!

Katarina: Zarađujem baveći se omiljenom ženskom temom – kozmetikom, a istovremeno imam vremena za svoje obrazovanje, porodicu i prijatelje...

Aleksandra: Kvalitetni proizvodi u koje verujem, rad sa ambicioznim i sposobnim ženama, samostalnost i prilika da budem sama svoj šef.

Marija: Spoj ozbiljnog biznisa i hobija – najbolje od oba sveta!

Ako se pronalazite u pričama ove četiri jake žene, posedujete veštine lidera i želite da pokrenete vlastiti posao, pozivamo vas da se pridružite našem timu Sales Liderki! Želimo da vas ohrabrimo na putu ka ostvarenju vaših snova i pomognemo vam da napravite promenu – Avon je pravo mesto za to. Više informacija potražite ovde.

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]