Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Prirodna nega lepote: kako da odabereš BB kremu?

BB kreme, za koje se zna da ih obožavaju Azijatkinje, inače čuvene po svom mladolikom izgledu, konačno postaju popularne i u Evropi! Leto je savršena prilika za zbližavanje sa njima! Na šta bi trebalo da obratiš pažnju kad biraš idealnu BB kremu?

Ako više voliš prirodan izgled kože i nisi baš ljubiteljka jake šminke, ali ti je svejedno važno da prikriješ sitne nesavršenosti – BB kreme su kao stvorene za osobe kao što si ti. Njihova formula omogućava kombinaciju nege i ulepšavanja. Kao rezultat se dobije prirodno lepa koža na kojoj nema nesavršenosti!

Jesu li BB kreme baš za svakog?

Jesu, one su dobar izbor za sve tipove kože bez obzira na životnu dob! I tinejdžerke, baš kao i dame u svojoj petoj ili šetstoj deceniji života, mogu sasvim uspešno da ih koriste, pod uslovom da odaberu proizvod koji je upravo za njih.

U odnosu na standardnu podlogu ili puder, BB kreme znatno hrane, a osim toga mnogo su laganije. One iz linije Nutra Effects sadrže koktel hranljivih sastojaka, kao što su čija ili ekstrakti semenki rajske ptice. Savršeno funkcionišu kao svakodnevna kozmetika, na godišnjim odmorima i letnjim vikendima. I što je još važnije, pored svojih hranljivih i ulepšavajućih svojstava, one sadrže UV filtere koji kožu štite od oštećenja koja nastaju usled izloženosti suncu. Upamti! Nezaštićena koža znatno brže stari!

BB kreme se mogu sasvim uspešno kombinovati sa prirodnom šminkom za oči i usne. I to ne mora biti sasvim ogoljena verzija!

NAŠ PREDLOG letnjeg šminkanja za 5 minuta:

Na prethodno očišćenu kožu nanesi BB kremu iz linije Avon True Nutra Effects. Ako ti je koža mešovitog karaktera ili masna, upotrebi neki prozirni puder da dodatno matiraš nos i predeo čela. Na trepavice nanesi maskaru u svojoj omiljenoj nijansi, a svoje usne ukrasi Avon True Color ružem za usne koji dodatno hrani usne. I to je sve! Spremna si da osvojiš leto!

Kako da odabereš BB kremu?

Izbor BB kreme mnogo je jednostavniji od biranja podloge, tim pre jer ne moraš da se usredsređuješ na toliko dostupnih nijansi. Pojedini proizvodi su toliko univerzalni da se prilagođavaju svim nijansama kože, a neki imaju izbor od samo dve nijanse – odaberi svetlu nijansu ako je tvoja put svetlija, ili srednju nijansu ako imaš nešto tamniju ili sasvim tamnu put.

Obrati pažnju na tip svoje kože. Ovo je vrlo važno tokom leta, kad se problemi sa kožom znatno pogoršaju. Koža koja je već suva, a izložena suncu, morskoj vodi i letnjoj vrelini može dodatno da se isuši, dok masna koža može da odreaguje pojačanim lučenjem sebuma i davanjem masnog sjaja.

Ako je tvoja koža lako ukrotiva – odluči se za neki univerzalni proizvod, kao što je koloritna i hidrirajuća BB krema iz linije Avon True Nutra Effects. Ako ti je potrebna znatno naprednija kozmetika, možeš da se odlučiš među brojnim kremama koje sadrže matirajuće, hidrirajuće i antiejdž komplekse!

Samo je smesti u svoj kozmetički neseser i uživaj u letu!

Odaberi idealnu BB kreme za sebe:

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[37396].Name}}
{{::LoadedProducts[37396].Name}}
{{::LoadedProducts[37396].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[37396].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[37395].Name}}
{{::LoadedProducts[37395].Name}}
{{::LoadedProducts[37395].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[37395].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[39224].Name}}
{{::LoadedProducts[39224].Name}}
{{::LoadedProducts[39224].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[39224].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[36876].Name}}
{{::LoadedProducts[36876].Name}}
{{::LoadedProducts[36876].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[36876].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]