Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Proleće/leto 2019: koji su noviteti kad je reč o trendovima šminkanja i boja? Šta bi sve trebalo da nabaviš?

Već u jesen 2018. bili su poznati trendovi šminkanja za proleće i leto 2019. godine. U svetu mode sve se odvija prilično brzo i poznato je mesecima unapred. Šta će biti moderno ove sezone? Šta je ono što definitivno treba da nabaviš? Proverili smo za tebe!

Na modnim pistama tokom Nedelje mode u Parizu, za koju je poznato da lansira nove trendove u čitavoj modnoj industriji, dominirala su tri glavna pravca. Ono što, svakako, vredi pomenuti jesu preovlađujuće tendencije u svakodnevnom šminkanju, večernjoj šminki i vodećoj paleti boja. Šta je to što u kupovini šminke ovog proleća ne bi trebalo da zaobiđeš? 

Prirodno, prirodno i ponovimo još jednom – prirodno 

Modni trendovi imaju tendenciju da se vraćaju u ciklusima. Vraćamo se na polaznu tačku, preispitujemo sve ono što smo zagovarali nekoliko sezona unazad, a onda ceo svet okrećemo naglavačke. Ni ova sezona u tom smislu ne predstavlja nikakav izuzetak. Posle nekoliko godina intenzivne akrobatike u šminkanju stilisti se konačno povlače i vraćaju izrazito prirodnom izgledu u kome možemo da se uzdržimo čak i od besmrtne i naizgled nezamenljive maskare. 

Jasno je da je ovde reč samo o predlogu koji se slobodno može prilagođavati već prema ličnim potrebama i afinitetima. Ipak, neka vas ne iznenadi ako ovog proleća i leta uočite brojne devojke koje se ne odlučuju za komplikovane tehnike šminkanja ili konturisanja, već su umesto toga na sebi ponele dnevnu šminku koju krase osvetljena koža i blago istaknute usne ili kapci. 

Boja za ovu sezonu: prigušena ružičasta 

Nakon brojnih sezona u čijem središtu je bila šminka u boji kože zasnovana na nijansama bež i bronzane boje, stilisti su se okrenuli bledoj, prigušenoj ružičastoj, poznatoj i kao indijanska crvena. 

Ova univerzalna boja dobro se slaže sa svim tipovima lepote, a podjednako dobro stoji i brinetama i plavušama. Možeš je naneti na usne, kapke, pa čak i na obraze. 

Pažnja! Svakako se ne smatra preteranim da kompletna šminka bude u nijansama koje potiču sa ružičaste palete. Ovo predstavlja novitet; do sada smo boje obično kombinovali. 

Za večernju šminku, unesi malo žustrine 

Trendovi će uvek biti trendovi, međutim, nikad ne bismo mogli da zaboravimo na večernju verziju šminke, a ona koja je za proleće/leto 2019. godine trebalo bi da bude impresivna. 

Holografski kapci, metalik završnica na noktima: ovo su sve predlozi za one odvažne među vama, budući da je šminkanje samo druga reč za poigravanje i ne treba se pribojavati smelih efekata. 

Kako nanositi snažne metalik boje, a ipak ne preterati u tome, kroz dostizanje elegantnog i dopadljivog efekta? Kombinuj ih sa nežnom šminkom za lice (dobar tečni puder, prekrivene nesavršenosti), kao i sa već pomenutim ružičastim obrazima i usnama ne previše intenzivnih nijansi. Dobijeni rezultati će te zadiviti: elegantni, lepi, a opet sa određenom žustrinom. 

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[66799].Name}}
{{::LoadedProducts[66799].Name}}
{{::LoadedProducts[66799].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[66799].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[66781].Name}}
{{::LoadedProducts[66781].Name}}
{{::LoadedProducts[66781].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[66781].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[65718].Name}}
{{::LoadedProducts[65718].Name}}
{{::LoadedProducts[65718].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[65718].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[66353].Name}}
{{::LoadedProducts[66353].Name}}
{{::LoadedProducts[66353].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[66353].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]