Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Rasprodaja Beauty Friday: ono što NIKAKO ne smeš da propustiš!

Rasprodaja Beauty Friday, koja se odvija upravo u novembru, obiluje brojnim posebnim ponudama koje svakako treba da iskoristiš. Šta je to što u ovogodišnjoj Avon brošuri zavređuje tvoju pažnju?

Kao i svake godine, i ove smo pripremili brojne zadivljujuće popuste koje naprosto MORAŠ da iskoristiš! Beauty Friday je savršena prilika da svoje omiljene kozmetičke preparate kupiš po sniženim cenama, da isprobaš neke nove proizvode ili da već sada nabaviš božićne poklone. Šta smo ove godine pripremili za tebe?

     1.Novi miris – tvoje novo JA!

Ove godine u našoj ponudi Beauty Friday pronaći ćeš parfem Avon Surreal po ceni sniženoj za 50%! Ovo je savršen miris za žene koje uživaju u auri senzualnosti i ženstvenosti. Parfem je savršen izbor za ljubavni sastanak, za romantično veće ili za novogodišnju žurku koja samo što nije!

     2.Oh, ti asesoari!

Rasprodaja Beauty Friday sjajna je prilika da napraviš zalihe bezvremenih stvarčica koje ne odlaze u prošlost posle samo jedne sezone, svih onih asesoara koje svaka glamurozna žena sasvim izvesno mora da ima u svom posedu. Nakit je, svakako, obuhvaćen ovom kategorijom. Ako u tvojoj kolekciji asesoara nešto nedostaje, pažljivo pogledaj proizvode u segmentu  Eternal Collection”. Na tom mestu ćeš pronaći srebrni nakit s pravim dijamantima po neverovatnoj ceni od koje će ti se poprilično zavrteti u glavi. To nikako ne treba da propustiš!

     3.Kozmetički preparati za negu kože

Glavna prednost rasprodaje Beauty Friday sastoji se u tome što na njoj proizvode koje svakodnevno koristimo možemo pronaći po zaista veoma niskim cenama. Ako si i sama u potrazi baš za takvim prilikama, obavezno isprati najnoviju ponudu kuće Avon. Obrati naročitu pažnju na seriju Anew – u kojoj ćeš, između ostalog, pronaći serum Ultimate Supreme i antiejdžing serum Anew Clinical sa retinolom, i jedan i drugi snižene i do 60%!

To mogu biti savršeni pokloni za mamu i baku.

     4.Praznici nam stižu!

Rasprodaja Beauty Friday događa se neposredno pred sezonu zimskih praznika, pa je to odlična prilika da porazmisliš i o svojoj kozmetičkoj polici za to doba godine. Za sve dame koje čeznu da zablistaju u svom punom sjaju tokom ove nezaboravne sezone, priredili smo posebne stranice pod nazivom Metal-mania”. Na ovom mestu ćeš pronaći šminku i lakove za nokte koji svojim sjajem i izdašnošću boja ostavljaju bez daha. Potpuno su savršeni ne samo za novogodišnju žurku, već i za porodična okupljanja ili večeru za Badnje veče.

Ne zaboravi da pogledaš nove karmine i sjajeve za usne! U tvom prazničnom izdanju lepote izgled tvojih usana često daje onu potrebnu završnicu!

Želimo ti srećnu kupovinu!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]