Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Reč-dve o eleganciji

Intervju sa tvorcima parfema LBD Weekend

Adrijana Medina-Baez

Njen osećaj za estetiku, umetnički dodir i dar za stvaranje prefinjenih, nezaboravnih kompozicija učinili su Adrijanin parfimerski rad veoma uzbudljivim. Kao ekstrovertna i vrlo poletna osoba, ona naprosto buja u interakciji sa drugim ljudima, i malo je stvari koje su toliko nadahnjujuće kao razgovori i razmene mišljenja sa njenim timom. Sa svoje strane, njena velikodušnost, lični entuzijazam i strast pokreću sve koji se nađu u njenoj blizini.

Rodrigo Flores-Ru

Posle više od dve decenije iskustva u ovoj delatnosti, Rodrigo je stekao duboko poznavanje sopstvene veštine, međutim, ono što njegov stil čini toliko osobitim jesu energetski naboj i razdraganost koje unosi u svoj posao. Njegovi parfemi odlikuju se složenom ličnošću, senzualnim međudejstvom tananih nijansi, nadahnjujućeg pripovedanja i, naravno, njegovog strastvenog dodira.

Šta vas je nadahnulo da stvorite ovaj parfem?

„Poželeli smo da stvorimo miris za Avon ženu koji savršeno dočarava osećaj uzbuđenja i iščekivanja predstojećeg vikenda – radost i slobodu koju neko oseća znajući da se radna sedmica i zvanično okončala i da vam predstoje dva slobodna dana u kojima ćete uživati, bilo da je reč o odlasku na živopisnu obalu mora, okupljanju sa prijateljima ili planiranju romantičnog večernjeg ljubavnog sastanka u dvoje! Oblikovali smo razdragan i živahan miris u kombinaciji cvetnih, voćnih i drvenih mirisnih nota koji je, poput ženske LBD go to vikend haljine, nestalan, prefinjen i elegantan, kroz stapanje izobilja i okupanosti u suncu u toplu senzualnost, zbog čega je savršen za bilo koji događaj u dane vikenda!”

Šta ovaj parfem čini tako osobenim?

„Ovaj miris predstavlja kontrast jedinstvene eksplozije iskričavog sočnog citrusa u gornjem sloju koja se potom besprekorno razvija u topli sunčani osećaj koji kao da naprosto obavija osobu koja ga ponese na sebi izuzetnom senzualnošću dobrog raspoloženja i elegancijom. U njemu je zastupljena jedna od naših najnovijih prirodnih odlika italijanskog citrusa, mandarin integrale, na koju smo veoma ponosni. Kroz sasvim izuzetan postupak, mirisni elementi kore i pulpe mandarine su izdvojeni – tako da prirodne, sveže i sočne note cele voćke pružaju taj posve jedinstven eksplozivni osećaj koji je istinski čaroban. Postigli smo neobičan susret ovih živahnih citrusnih nota sa mirisnim saglasjem osmantusa koji je iznedrio svežinu kajsije koja je sasvim nova, moderna i neverovatno postojana. Prizivajući u misli svežinu i boju rozea, ovaj parfem poseduje spontanu i bujnu senzualnost, što ga čini savršenim dodatkom bilo kom LBD trenutku u dane vikenda.”

Zbog čega je vama ovaj parfem tako poseban?

„Izrazito smo ponosni što smu ponovo sarađivali u stvaranju ovog predivnog parfema za Avon. Uz naše latino poreklo, nama dolazi gotovo po instinktu da sjedinimo i sintetišemo svoje pojedinačne alhemije i stvorimo nešto tako jedinstveno lepo i osebujno za bilo koju Avon ženu širom sveta, koja će u tome umeti da uživa. Dobro nam je poznato koliko je ženama važno da se u isto vreme osećaju razdragano, nadahnuto i elegantno. Miris LBD Weekend takvoj ženi sasvim jasno prenosi ove emocije, predstavljajući sasvim prilagodljiv dodatak njenoj postojećoj kolekciji parfema, preko potrebni modni detalj bez obzira na samu priliku – bilo da odlazi na živopisnu obalu mora, sastaje se sa prijateljima ili planira romantični večernji ljubavni sastanak u dvoje. Ovaj miris u sebi otelotvoruje uzbudljiv osećaj slobode, spontanosti i elegancije koje samo Avon Mala haljina za vikend može da pruži!”

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50412].Name}}
{{::LoadedProducts[50412].Name}}
{{::LoadedProducts[50412].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50412].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50830].Name}}
{{::LoadedProducts[50830].Name}}
{{::LoadedProducts[50830].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50830].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50828].Name}}
{{::LoadedProducts[50828].Name}}
{{::LoadedProducts[50828].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50828].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[52175].Name}}
{{::LoadedProducts[52175].Name}}
{{::LoadedProducts[52175].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[52175].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]