Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Romansa tokom odmora: da ili ne? Kako flertovati bez kajanja!

Kada smo na odmoru, mnogi od nas se nadaju da će pronaći dobar flert avanturu bez obaveza, ili suprotno od toga, ljubav svog života. Da li je romansa tokom odmora dobra ideja?

Odmori su doba godine kada konačno više ne moramo da budemo sasvim ozbiljni; upoznajemo nove ljude i možemo sebi da priuštimo da budemo bezbrižniji. Flert može poboljšati naše samopouzdanje i opšte stanje i može postati divna uspomena sa odmora. Kako flertovati i zavoditi na odmoru? Da li je romansa tokom odmora samo avantura sa strancem ili je takođe moguća i u ozbiljnoj vezi?

Flertovanje je zdravo!

Flertovi su dobri za nas. Oni poboljšavaju naše opšte stanje, mogu da postanu lek za prekomerni rad, stres ili...komplekse. Kada ugledamo iskru u nečijim očima, dobijemo lep kompliment, kada sa nekim strastveno plešemo ili kada samo razgovaramo celu noć – sve je to dobro do bola!

Tokom odmora smo više skloni flertovanju i iako istraživanja pokazuju da većina romansi sa odmora ne preživi do kraja leta, ipak je dobro upustiti se u romansu. Dok god smo razumni i preduzimamo odgovarajuće mere predostrožnosti, nema ništa loše u prazničnim upoznavanjima sa daškom erotike.

Kako zavoditi tokom odmora, pošto već znamo da je to dobro?

Ono što stvarno privlači suprotan pol nije savršena silueta ili idealna šminka, već osmeh, unutrašnja lepota i šarm. Vredi ih istaći divnim mirisom ili vatreno crvenim karminom. Upamtite, najlepše žene nisu bez mane, ali one znaju da istaknu svoje adute.

Naš savet:

Ako tražite letnji parfem koji će vas oraspoložiti i probuditi vašu senzualnost, pogledajte zelenu letnju verziju Today Tomorrow Always . Miris je lagan, ali vrlo senzualan!

Flertovanje u ozbiljnoj vezi? Da!

Već ste dugo zajedno i mislite da je vreme ushićenja i flertovanja gotovo. Vaša veza je sad mnogo mirnija i provođenje odmora zajedno više ne zvuči toliko uzbudljivo...Pravo je vreme da potpalite tu vatru!

Seksualni terapeuti i psiholozi se slažu: parovi koji slave svoju vezu, i koji pored toga što su dugo zajedno još uvek pokušavaju da iznenade jedno drugo, idu na sastanke i ne dozvoljavaju da se ravnodušnost uvuče između njih, imaju veće šanse da održe plamen svoje veze ili braka. Naravno, vremenom se veze menjaju, i što se duže znamo postaje teže da zadivimo jedno drugo. Ipak, ako se malo potrudimo, možemo opet da iskusimo ushićenje kojeg se sećamo sa početka naše veze.

Da li sećate svog prvog ili drugog sastanka? Kako ste pažljivo birali odeću, trenutka kada ste birali parfem koji ćete staviti, ili stavljali karmin na usne?

U ozbiljnim vezama često se odričemo takvih gestova i to je greška.

Iznenadite svog partnera originalnim mirisom, dubokim dekolteom ili ogrlicom koja ističe Vaše raspoloženje te večeri. Podsetite se koliko je lepo zavoditi i flertovati.

Ko zna? Možda ćete se vratiti sa svojih odmora zaljubljeniji nego pre?

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

* {{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[53411].Name}}
{{::LoadedProducts[53411].Name}}
{{::LoadedProducts[53411].MarketingLabel1}}
NEW

* {{::(LoadedProducts[53411].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]