Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Roze žurka – prvi događaj Ambasadora humanosti

Naša liderka i Ambasadorka humanosti iz Kraljeva, Afrodita Korać, organizovala je prvi veliki ružičasti događaj u svom gradu, 14. septembra ove godine.

Sa željom da govori o izlečivosti raka dojke i značaj prevencije promoviše na vreme, Afrodita odlučuje da svoju poruku usmeri na mlade i zato organizuje Roze žurku u popularnom lokalnom klubu Uno Momento.

Svako ko je u promotivnom periodu poručio proizvod sa ružičastom vrpcom, bio je pozvan na žurku, a takvih ljudi je bilo preko tri stotine. 

Na samoj žurci govorila je Menadžerka Zone 016 – Marija Mustafić, a događaj je podržala i predstavnica velike lokalne zdravstvene ustanove, Dragana PetrovićPR Opšte bolnice "Studenica" Kraljevo.

Avon Ambasadorka humanosti dala je više izjava za medije povodom događaja koji je organizovala, a sa nama je podelila i svoje zadovoljstvo organizacijom i značajem žurke koja je privukla veliku pažnju:

– Moj lični utisak je veoma emotivan jer sam upoznala dosta žena obolelih od raka dojke. Smatram da su ovakve akcije veoma bitne i da se podigla svest nasih sugrađana, jer se o ovom događaju priča po celom gradu. Mnogo sam ponosna na svoje koleginice koje su mi maksimalno pomogle - Bojanu Kostović, Miru Jeftovic, Danijelu Korać i Ljiljanu Berisavac. – rekla je Afrodita Korać, organizatorka humanitarne Roze žurke. Afrodita je izrazila zahvalnost i svojoj ćerki Tamari i njenom društvu, jer su bili pravi promoteri Akcije među svojim vršnjacima i pokazali da im je stalo.

Sa željom da ovakav događaj ponovi u svom Kraljevu, Afrodita je još jednom pozvala sugrađanke i sve žene Srbije da brinu o svom zdravlju i pregledaju se na vreme.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]