Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Savršena fotka sa odmora

Ovo ti je sigurno poznato – hiljade slika u albumu sa putovanja, a ne možeš da odabereš nijednu koja ti se sviđa. Razmazana maskara, smešna grimasa, uštogljena poza… Neka ovaj odmor bude drugačiji! Poslušaj naše savete i budi lepa na svakoj fotografiji.

 

Kako da se namestim?

- Opusti se! Nemoj da staješ skamenjeno ispred kamere. Neka tvoja poza otelotvori duh odmora: “Ja sam srećna i uživam u ovom trenutku!

- Ne stavljaj ruke u džepove. Ukoliko ne znaš šta da radiš sa rukama, položi ih na pojas.

- Okreni se ka suncu! Svetlost će dati savršen sjaj tvom licu. Nemoj da se kriješ u senci – mračno okruženje namenjeno je samo profesionalnim fotografima.

Osmeh ili nešto drugo?

- Zaboravi na pućenje, plaženje jezika i lude face – ili ih bar sačuvaj za neke fotografije.

- Uzmi stare fotke jer ćeš tako najbolje videti šta izgleda dobro, a šta ne. Stani pred ogledalo i testiraj svoju pozu, možda otkriješ i neku novu!

- Ukoliko prikom fotkanja često zažmuriš isprobaj sledeće: zatvori oči na kratko i otvori ih tik pre nego što fotoaparat škljocne. Tvoje oči će dobti na izražajnosti i nećeš trepnuti u pogrešnom trenutku.

Kako da ispadnem lepo na slici?

- Koristi šminku! Potpuno je razumljivo da želiš da budeš prirodna na svom odmoru, ali malo kozmetike učiniće te fotogeničnom.

- Podloga, korektor, puder i maskara je sve što ti je potrebno! Odaberi laganu matirajuću podlogu za lice jer je tvojoj koži potrebno da diše. Nesavršenosti prikrij korektorom.

- Definiši konture svog lica višenamenski stikom u boji. Ovaj praktični proizvod biće savršen dodatak tvojoj letnjoj torbici. Naglasi oči vodootpornom maskarom, i zaokruži svoj look mat ružem u crvenoj, pink ili neutralnoj boji.

LETNJI S.O.S.

- Ukoliko tvoja koža deluje umorno, a vidljive su pore i fine linije, opredeli se za efikasno rešavanje problema. Koristi Anew Vitale BB kremu bogatu vitaminima E, C, A koja će učiniti tvoju kožu mekom i besprekornom! 

Saznaj više o Anew Vitale liniji ovde.

- Suva, oštećena kosa koja se mrsi – zvuči poznato. Serum za kosu pomoći će ti da vratiš kosi zdrav izgled i sjaj.

- Profesionalni modeli rade na svom izgledu stalnu, a to možeš i ti. Ukoliko maštaš o savršenoj bikini fotki, počni na vreme da se brineš o svom telu. Uz korigovanu ishranu, fizičku aktivnost i termoaktivni anticelulit gel, tvoje telo biće spremno za plažu za samo četiri nedelje!

- Zak kraj, ono najvažnije: Smej se! Ne samo usnama već i očima!

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]