Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Sport i igra u čast zdravlja žena, događaj Ambasadorke humanosti Zone 011

Nadica Kuzmanović, Ambasadorka humanosti Zone 011, odabrala je svoj rodni Futog kao mesto gde će predstaviti Avon Akciju za borbu protiv raka dojke.

Svojim zvanicama je govorila o značaju prevencije i izlečivosti ove bolesti i pozvala ih da poruče proizvode sa ružičastom vrpcom, podsećajući da je celokupan bruto prihod od njihove prodaje namenjen upravo programima koji se bave prevencijom i donacijama koje pomažu dijagnostiku raka dojke, osvrćući se i na veliku donaciju koja je istog dana uručena u Beogradu.

U prepunoj sali Kulturnog centra ,,Mladost", na bini su se smenjivali izvođači, gotovo stotinu njih, koji su svojim nastupima razgalili publiku. Od plesnog studija ,,Miroslav Batak Mićko", mlade pevačice Tatjane Savatić, frulaša Vladimira Petkovića i tamburaškog orkestra ,,Od Baha do sevdaha" , pa preko KUD ,,Neven" iz Novog Sada, sve do sportista kluba Samoodbrana realni aikido ,,Futog’’.

Program je bio šarolik i dinamičan, a upotpunili su ga i predstavnici poliklinike ,,Consilium" iz Novog Sada, koji su te večeri obradovali tri dame iz publike, poklonivši im besplatne preglede dojke.

Još jednom se zahvaljujem svim učesnicima koji su pristali da nastupe i podrže ovakvu akciju. Zahvaljujući njima je događaj bio na zaista zavidnom nivou. – rekla je Nadica Kuzmanović.

Ona je istakla i podršku KC ,,Mladost’’ koji je besplatno ustupio svoj prostor i Sandre Crepulje, koja je bila zadužena za fotografiju, dok su ,,Torte, kolači, ketering 3M" iz Beograda obezbedili kolačiće za sve učesnike.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]