Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Spremi se da pokažeš pravu sebe i izdvoji se u odnosu na ostale

Ovo je parfem zbog kojeg ćeš sigurno biti ispraćena pogledima. Završni modni detalj koji ćeš poneti na sebi pre nego što bilo gde izađeš… sprej samopouzdanja koji će te ohrabriti da dograbiš noć samo za sebe.

Gornje mirisne note: Istoga časa čim izdašna mirisna nota kupine zagospodari pozornicom susrešćeš se sa naletom energije koji te poziva da flertuješ i ludo se provodiš. Mirisne note Pink Lady Apple i Italian Mandarin Orpur® u njoj naprosto pulsiraju.

Središnje mirisne note: U samom srcu ovog mirisa, eterična mešavina cvetnih nota savršeno je ujednačena, milujući i šapćući samo radi tvog uživanja. Mirisna nota Bulgarian Rose Orpur® izvrsno je stopljena sa rascvetalim noćnim jasminom i prefinjenom perunikom, darujući pečat mladolike svežine.

Osnovne mirisne note: U pozadini mirisa, topli zlatni ćilibar baca prelepi sjaj preko baršunaste mahune vanile. Dodir mirisne note Patchouli Orpur® doprinosi mirisnom iznenađenju, zbog čega ovaj parfem nećeš nikad zaboraviti. Savršen miris za ženu koja je u potrazi za savremenim prefinjenim parfemom. Ovo je miris za kompletnu proslavu, kako onu spolja, tako i onu u tebi samoj.

SASTOJCI:

  • Izdašna esencija kupine

Zamisli da si upravo zagrizla najsočniju i najzreliju voćku. Svežinom koja dolazi pravo iz voćnjaka stiže ova ukusna mirisna nota kupine koja naprosto mami, a svaka njena savršeno zrela i glatka bobica kao da se još uvek kupa u suncu. Dašak slatkoće omotan oko izdašnog vibrirajućeg jezgra.

  • Mirisna nota Bulgarian Rose Orpur®

Kao klasičan simbol ženstvenosti, ruža je bezvremena i daruje ovom parfemu gracioznost i prefinjenost. Mirisna nota Bulgarian Rose Orpur® naprosto je veličanstvena, a njena čistota vrhunska. Posebna proslava početka žetve, upotpunjena prigodnim svečanostima, označava dolazak ove ruže u maju i junu. I kako polja počnu da oživljavaju, cvetajući jarkim bojama, opojne, a opet tako krhke latice ručno se skupljaju ne bi li se očuvala njihova dragocena esencija. Uronite svim čulima u to iskustvo.

  • Senzualna mirisna nota Patchouli Orpur®

Korišćen kroz istoriju od strane trgovaca svilom i kašmirom kako bi svoje dragocene tkanine mirisnim notama učinili još privlačnijim za imućne evropske muštelije, pačuli priziva luksuz starog sveta koji je i danas s radošću prihvaćen. Patchouli Orpur® donosi izdašnu, ovozemaljsku i duboku senzualnost, koja je bez premca u pogledu svoje teksture i dubine.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50411].Name}}
{{::LoadedProducts[50411].Name}}
{{::LoadedProducts[50411].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50411].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50829].Name}}
{{::LoadedProducts[50829].Name}}
{{::LoadedProducts[50829].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50829].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50827].Name}}
{{::LoadedProducts[50827].Name}}
{{::LoadedProducts[50827].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50827].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]