Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Šta pokreće naše želje? 5 stvari koje vas čine neodoljivom!

Od pamtiveka tragamo za tajnom uzajamne privlačnosti, šta god bi nateralo naša srca da brže zakucaju ... i nikada nismo sa tom potragom prestali. Pitanje međusobnog zavođenja nije interesantno samo svežim parovima koji su još uvek u fazi upoznavanja, već i parovima sa dugim “radnim” stažom. Kako da sačuvate hemiju među vama? Mi vam nudimo nekoliko saveta!

1. Osmeh

Osmeh je naše tajno oružje. Naučnici su otkrili tzv. „neurone ogledala“ koji su odgovorni za odražavanje emocija drugih ljudi. Više volimo ljude koji se često smeju i sa istim smo često u boljim odnosima u odnosu na druge ljude. Osmeh je nešto poput poziva na sastanak: ko bi uopšte želeo da provede ceo život sa nekim mrgudom?

Naš savet: Ukoliko želite da zavedete svojim osmehom, naglasite svoje usne! Dovoljan je i sjaj u boji kože da naglasi privlačne, hidrirane i upadljive usne! Ako pak želite da izazovete WOW efekat – vaš izbor je crveni karmin. Ali pažljivo sa ovim karminom! Isti može biti i pomalo zastrašujuć!

2. Tajne

Ništa nije privlačnije od tajnovitih, misterioznih osoba! Vaš partner ne mora da zna baš sve vaše tajne. Iznenađenja (i to ona pozitivna) su uvek dobro došla. Partner koji je pomalo nepredvidljiv i koji može odreagovati na način koji druga strana ne očekuje duže je poželjniji je i atraktivniji.

Naš savet: Iznenadite partnera s vremena na vreme. Isplanirajte romantični vikend, kupite partneru neku sitnicu (nije potreban neki poseban razlog za to) ili ga izvedite u neplaniranu šetnju.

3. Seksualna privlačnost

Ono što nas čini zaista privlačnim nije idealna figura, savršeni mladalački izgled već unutrašnja (seksualna) energija koja je rezultat samopoštovanja i prihvatanja svojih mana. Niko nije savršen! Najprivlačnije su one žene koje, pre svega, vole sebe!

Naš savet: Sačuvajte sebe, ugodite sebi i častite se malim zadovoljstvima. Pokažite svom partneru da znate kako da uživate u životu! Novi komad donjeg rublja ili nove cipele takođe nisu na odmet!

4. Feromoni i parfemi

Zar ne bi bilo divno da znamo tajanstvenu strukturu parfema od koga postajemo omađijani od ljubavi i spremni da sve učinimo za voljenu osobu baš kao u romanu “Parfem” Patrika Ziskinda.  Srećom, to i nije tako lak zadatak jer su feromoni supstance kompleksne strukture, jedinstveni poput otisaka prstiju. Međutim, naši nosevi igraju veoma važnu ulogu u procesu zavođenja. Mirisi nas privlače i zavode – oni stimulišu našu maštu i prizivaju nezaboravne uspomene.

Naš savet: Isprobajte novi parfem za nju i njega, Attraction Rush, i otkrijte pravu snagu magnetske privlačnosti. Verzija za nju odiše notama ljubičice, jasmina, ambre i čokolade, dok verzija za muškarca kombinuje mirise svežeg bilja, pačulija i neodoljivog cimeta. Čak 83% ispitanika oduševljeno je ovim mirisom, a 91% bi ovaj parfem poklonio svojoj jačoj polovini.

5. Ljubav

Tajni sastojak ovih parfema je ljubav… ta divna, istinski nezamenljiva ljubav!

Naš savet: Čuvajte i negujte svoju ljubav i živeće dugo, dugo!

Otkrij mirise iz Avon Attraction linije...

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[39220].Name}}
{{::LoadedProducts[39220].Name}}
{{::LoadedProducts[39220].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[39220].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[39221].Name}}
{{::LoadedProducts[39221].Name}}
{{::LoadedProducts[39221].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[39221].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[20769].Name}}
{{::LoadedProducts[20769].Name}}
{{::LoadedProducts[20769].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[20769].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[20770].Name}}
{{::LoadedProducts[20770].Name}}
{{::LoadedProducts[20770].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[20770].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]