Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Šta ženu čini privlačnom? Proverili smo čemu sve momci ne mogu da odole!

Većina žena teži sopstvenoj istinskoj privlačnosti. Ova pomisao doziva u misli ženske pripadnice među filmskim zvezdama, pred čijim kolenima su muškarci ničice padali ili su za njima potpuno gubili razum. Međutim, čak i sasvim obična žena sa ovog sveta može biti podjednako privlačna. Šta je to što jednu ženu čini privlačnom i kako dospeti u ovaj predivan kružok?

Nasuprot često uvreženom mišljenju, muškarci ne očekuju nikakvu savršenost, i nisu manekenke ili misice ono što njih obara s nogu. Čak ni čuvene filmske dive, koje se doživljavaju kao seks simboli i oličenja lepote, ni po čemu nisu bile savršene. Merilin Monro je imala razmaknute oči, veliki nos, i zapravo nije bila predstavnica klasične lepote, ali je, svejedno, postala simbol lepote, zadržavajući ovu poziciju i pola veka nakon svoje smrti.

 

Čak i u današnje vreme mnogi muškarci definišu privlačne žene u smislu koji je poprilično daleko od ideala savršenosti. Koja to svojstva treba da ima žena koja je privlačna?

 

   1.Privlačna žena voli sebe

Reč je o suštinskom pravilu. To nikako ne znači da treba da budemo nesvesni sopstvenih mana i nedostataka, već iskazuje stav da i dalje možemo da živimo s njima i uživamo u svojoj ženstvenosti.

 

Privlačna žena nije na ratnoj nozi sa samom sobom i umesto da se usredsređuje na mane i nedostatke, ona zapravo naglašava svoje vrline. I sama dobro zna da je savršenost obična iluzija. Ovakav tip samouverenosti deluje istinski privlačno!

 

 

 

   2.Privlačna žena naglašava sopstvenu ženstvenost

Ona je se ne plaši, niti je na bilo koji način nepristojna, budući da se većini muškaraca više dopada kad je sve zaodenuto velom misterije. Antropolozi su dokazali da je tokom prvog sastanka dovoljan svega delić sekunde da se donese odluka o nečijoj privlačnosti. I na šta to onda muškarci obraćaju pažnju? Na oči – koje mogu biti istaknute veštim šminkanjem, na usne – koje se mogu naglasiti ili povećati samo uz trunčicu sjaja za usne, i na odeću – koja u najvećoj mogućoj meri mora biti ženstvena.

 

   3.Privlačna žena je prirodna i opuštena

Napetost, svakako, neće doprineti tvojoj seksualnoj privlačnosti. Ponekad toliko žarko želimo da ostavimo snažan utisak da se pretvaramo u najobičnije robote.

 

Imaj poverenja u prirodnu magiju i iskren osmeh. Prestani da brineš o utisku koji ćeš ostaviti i iz tebe će doći samo ono najbolje!

   

   4.Privlačna žena iskazuje svoje zanimanje

Baš kao i sasvim mali dečaci, muškarci vole kad ostavljaju snažan utisak na druge. To ne znači da moraš preterano i bezuslovno da se oduševljavaš u svakoj prilici i posle svake njegove izgovorene reči, ali je dobro poznato da se na očaranost odgovara očaranošću. Želiš li da na nekoga ostaviš snažan utisak? Pokaži mu da si i sama impresionirana!

 

   5.Privlačna žena predivno miriše

Miris je moćan i nezaboravan afrodizijak. Ako želiš da odišeš privlačnošću, parfemi su nezaobilazno rešenje. Koji od njih daje najbolje rezultate? To zavisi od brojnih faktora, tako da je besmisleno da se

„prikrivaš” mirisnom notom koja ti zapravo uopšte ne pristaje. Vredi podsetiti da nezaboravni parfemi treba da budu suptilni i nežni, pomalo sladunjavi, ali da nipošto ne smeju da deluju infantilno.

 

Ako si u potrazi za novim mirisom, isprobaj Avon Luminata, koji autorski potpisuje međunarodno priznati parfimer Moris Rusel, koji je, između ostalih modnih kuća, kreirao parfeme za DKNY i Gucci Fashion House. Hoće li i tebi biti privlačan kao nama? Najbolje je da to sama otkriješ!

 

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[55298].Name}}
{{::LoadedProducts[55298].Name}}
{{::LoadedProducts[55298].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[55298].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[56325].Name}}
{{::LoadedProducts[56325].Name}}
{{::LoadedProducts[56325].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[56325].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[56534].Name}}
{{::LoadedProducts[56534].Name}}
{{::LoadedProducts[56534].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[56534].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]