Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Tamara Dragičević u ulozi Avon Dame

Najnovija uloga poznate glumice Tamare Dragičević odvela ju je u uzbudljivi svet lepote. Prihvatila je naš poziv da se na jedan dan oproba kao Avon Dama i sazna kako izgleda biti beauty ekspert koji je uvek u toku sa najnovijim trendovima.

* * *

Dan joj je počeo opuštenim listanjem brošure i upoznavanjem sa novim proizvodima, nakon čega je okupila drugarice i podelila sa njima savete o make-up trendovima koji će najviše odgovarati njihovom ličnom stilu. Nakon što je završila sa preporučivanjem omiljenih proizvoda drugaricama, pitali smo je kako se snašla i koliko se dnevni ritam Avon Dame razlikuje od glumačkog.

Koliko ti je bila interesantna uloga Avon Dame?

Bilo je jako zanimljivo i mislim da sam se dobro pokazala. Najviše mi se dopalo to što sam imala priliku da isprobam razne proizvode i svoje novostečeno iskustvo i znanje iskoristim kako bih inspirisala druge žene u svom okruženju. Kad se baviš temom kao što je kozmetika, razgovoru nikad kraja, i dan prođe brzinom svetlosti. Najbolje od svega je što pomažeš prijateljicama da istaknu svoju prirodnu lepotu, a istovremeno zajedno ostvarujete velike uštede, zahvaljujući kojima ste sa svakom porudžbinom korak bliže velikoj kolekciji šminke o kojoj svaka žena sanja.

Da li postoji sličnost između života glumice i Avon Dame?

Od kad znam za sebe obožavam da se šminkam i posebno mi je drago što je baš ta vrsta transformacije prisutna i u mom poslu. Paralela se može povući i u pogledu životnog tempa – posao glumice je jako dinamičan, svaki dan je drugačiji, a uvidela sam da je sa Avon Damama ista situacija. Takođe, imam tu sreću da često glumim sa nekim od najboljih prijatelja, baš kao što Avon Dame svakodnevno okupljaju prijateljice, listaju sa njima brošuru, itd. Fleksibilan i netipičan dnevni raspored je još jedna od sličnosti koja mi se veoma dopada.

Da li bi još nekome preporučila ovakvo iskustvo?

Definitivno! Kao Avon Dama imaš slobodu da provedeš dan onako kako želiš i gde želiš, stekneš puno novih poznanstava i prijatelja, a najveće zadovoljstvo ti pričinjava to što nekome možeš da daš savet ili preporuku kako da na najbolji način istakne svoju lepotu.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]