Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Trendovi u šminkanju za 2019. godinu – saznaj šta je u trendu!

Modni trendovi, baš kao i oni u šminkanju, menjaju se iz sezone u sezonu. Šta će biti moderno tokom Nove godine? Koji proizvodi će se 2019. godine naći među najprodavanijim? Kakvu bi šminku trebalo da poneseš, a da ne deluješ kao da si iz neke druge epohe?

I pre nego što predstavimo predstojeće trendove, da već na samom početku raščistimo jednu suštinsku stvar: pojedini elementi šminke ZAUVEK su moderni i ne postoji ništa što bi moglo da izmeni tu čijenicu. Crveni karmin, crna maskara ili neutralni zadimljeni pogled predstavljaju klasiku koja nikad ne izlazi iz mode. 

Pa, zašto bi onda trebalo da znaš koji su to noviteti u trendu? Baš kao i slučaju mode, način šminkanja sastavni je deo životnog stila i dobre zabave. Sve modne detalje ne bi trebalo samo bespogovorno da prihvatamo, već imamo slobodu da usvojimo samo one koji nam se dopadaju i za koje smatramo da doprinose našem izgledu. 

Baš nikad ne promeniti način šminkanja isto je kao i kad bismo čitavog života nosili jednu te istu haljinu! U svetu zaista ima toliko toga, da je prava šteta zaobilaziti sve njegovo izobilje time što ćemo neprekidno koristiti samo jedno već dobro oprobano rešenje. 

Trendovi u šminkanju za 2019. godinu – šta će biti moderno? 

Novi trendovi se u svetu mode najavljuju znatno ranije. Modni dizajneri predstavljaju svoje kolekcije i do nekoliko meseci pre početka stvarne sezone, a već tokom leta krojačke radionice i modne piste pršte od onoga što će se nositi naredne zime. 

I, koji su to trendovi koje smo zapazili za zimu i proleće 2019. godine? 

     1.Umerenost je demodirana! 

Sveden i jedva uočljiv način šminkanja ostaje u prošlosti. Godina 2019. sasvim sigurno ne donosi tek suptilno zarumenjene obraze i maskaru koja je sasvim blago naneta na trepavice. Zimska i prolećna šminka mora biti sasvim dobro uočljiva i izazivati pažnju. 

     2.Snažni akcenti? DA! 

Umerenost ostavljamo da malo počine, no, to ne znači da ne postoje baš nikakva ograničenja. Trendovi za 2019. godinu iskazuju snažne akcente u pogledu šminke. Mogu se isticati usne, obrve ili geometrijske konture očiju. Nova linija proizvoda MARK TATTOO savršen je izbor za takva rešenja. 

     3.Odvažne boje 

Ne prolaze neprimetno na modnim pistama, ali nema razloga da ih izostavimo ni tokom slavljeničkog perioda i brojnih zabava koje su u njemu! Dizajneri i šminkeri ohrabruju nas da se ove sezone poigravamo bojama koje svakodnevno sasvim retko koristimo. Intenzivno plava, marinsko plava i ružičasta – sve redom se predlažu kako bi unele zabavu u tvoj izgled! 

     4.Nikad dovoljno sjaja! 

Način šminkanja koji smo zapazili na modnim pistama prilikom predstavljanja kolekcija za 2019. godinu zadivio nas je ogromnom zastupljenošću blistave brokatne nijanse – korišćena je na senkama za oči, u ruževima, na lakovima za nokte. Još jedan od preovlađujućih trendova bio je prozračan izgled – istaknuta svežina kože lica. Jasno je da ovo nije rešenje baš za svakoga, ali je, svejedno, zanimljiv trend koji se može ispratiti! 

     5.Usne su u samom središtu pažnje! 

Ove sezone ne bi trebalo da bilo gde izlazimo bez ruža na usnama. A kad je reč o bojama, izbor je zaista ogroman. Možeš se odlučiti za suptilne sjajeve za usne ili za izrazite crvene i ljubičaste nijanse – samo ne zaboravi ono što smo već rekli pod tačkom jedan!

Upamti: karmina nikad nije previše! Preporuka je da se oni menjaju baš kao i haljine: ništa tako dobro ne popravlja raspoloženje i ne izmamljuje osmehe kao prelepo namazane usne!

Preporučujemo!

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[61512].Name}}
{{::LoadedProducts[61512].Name}}
{{::LoadedProducts[61512].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[61512].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[61511].Name}}
{{::LoadedProducts[61511].Name}}
{{::LoadedProducts[61511].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[61511].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]