Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

TTA proslavlja svoj 15. rođendan! Kako su se najbolji parfemi kuće Avon tokom godina menjali?

TTA (Danas, sutra, zauvek – engl. Today Tomorrow Always) predstavlja jednu od najsenzualnijih i najomiljenijih kolekcija parfema kuće Avon. Zbog čega je sastav ove mirisne linije doživeo toliki uspeh i zašto se TTA često naziva mirisom ljubavi?

„Ko bi i pomislio da će parfem Today Tomorrow Always dočekati i svoj 15. rođendan?” zapitao se Olivije Kresp, tvorac ovog parfema. Seriju TTA čini velika porodica mirisa za nju i njega, a reč kojom se opisuje njegov sastav jeste ljubav: uzbudljiv, strastven, hipnotišuć. Baš kakvi su i parfemi iz serije TTA! 

Kako se ovaj miris tokom godina razvijao? 

Today Tomorrow Always kuće Avon – veza sa nerolijem 

Miris TTA nastao je pre mnogo godina i na svom putu je prošao kroz brojne varijacije, međutim, sve od reda imale su jednu zajedničku komponentu: eterično ulje neroli. 

Ulje neroli, koje se dobija iz cveta gorke narandže, u svetu parfimera poznato je još od srednjeg veka. Njegov miris ne samo da je zavodljiv i donosi užitak, već ulje poseduje i svojstva aromaterapije, dobro poznata već vekovima. Stručnjaci tvrde da ulje neroli podstiče dobro raspoloženje, primiruje nerve, opušta i pospešuje naše samopouzdanje. 

Da li ste znali? 

Cvet narandže – koji se smatra simbolom čistote, plodnosti i večne ljubavi – u mnogim kulturama igra naročitu ulogu, recimo, u ceremonijama sklapanja braka. 

A ono što je zanimljivo jeste podatak da je za 1 kg ulja neroli koje se koristi u spravljanju parfema potrebno preko 1000 kg cvetova gorke narandže! I upravo iz tog razloga ovaj sastojak jeste toliko dragocen i omiljen. 

Svakako moramo pomenuti i tvorca ovih izuzetnih mirisnih poslastica! 

Olivije Kresp važi za vrhunsku zvezdu među parfimerima. U njegovoj izvedbi nastali su mirisi za najbolje svetske robne marke, među kojima su Dior, Dolce & Gabbana i Versace. A svi oni koji su se do ušiju zaljubili u parfem TTA kuće Avon potvrđuju da je baš njime postigao ono što je sasvim nemoguće: uhvatio je samu suštinu ljubavi i pretočio je u malenu bočicu parfema. 

Today Tomorrow Always – istorijat 

 Nekada davno” – reči su kojima započinju brojne bajke. I istorijat parfema TTA odslikava upravo jednu takvu bajku, preuzimajući od nje upravo takav početak. Prvi miris iz ove serije bio je poput prvog pogleda u nečije oči – prepunog iščekivanja i radoznalosti – kad nemamo blagu predstavu o onome što možemo da očekujemo. Naredna verzija opisuje sâm trenutak zaljubljivanja, a već sledeća pripoveda priču o sasvim zreloj ljubavi i načinu uživanja u njoj. Ulje neroli u središnjim mirisnim notama zajednička je karika koja povezuje sve verzije parfema, ali nam ne smeju promaći ni esencije pačulija, ruže i limuna koje su prisutne u nekima od njih. 

Kako se ljubav menja s vremenom? Na svom putu razvoja ona je sve izražajnija postajući i znatno više dragocena. Isto se može reći i za parfeme serije TTA. 

Zaključio sam da miris koji je prelep ne mora uopšte da bude složen, kaže tvorac parfema Olivije Kresp dodajući: I sasvim jednostavna zamisao može se realizovati kroz najlepše sastojke i njome se može preneti ogromna i uzbudljiva čulna uzvišenost.” 

TTA Celebrate 

Najnoviji mirisni sastojci serije TTA donose i znatno više intrigantne topline i čulnosti. Pored uobičajenog nerolija, verzija za nju sadrži citrusne note, tuberozu i balzamične smole. Verzija za njega obuhvata bergamot, lavandu, vanilu i diskretnu notu hrastove mahovine. 

Na osnovu zajedničkog sastojka, nerolija, ovaj parfem postaje savršen izbor za par koji želi da istakne sopstvenu individualnost, baš kao i prisnost. 

Nadahnuće za kolekciju TTA pronašao sam na ulicama Pariza posmatrajući zaljubljene parove koji uživaju u svakom zajedničkom trenutku, kaže Olivije Kresp, a onda dodaje: Na ovaj način nastaju mirisi koji otelotvoruju ljubav. I nakon 15. godina ovoj kolekciji se pridružuje sasvim novi miris Celebrate, prizivajući sreću, emocije i taj iskričav pogled u očima koji mi nije promakao kod zaljubljenih parova.

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[75696].Name}}
{{::LoadedProducts[75696].Name}}
{{::LoadedProducts[75696].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[75696].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[75680].Name}}
{{::LoadedProducts[75680].Name}}
{{::LoadedProducts[75680].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[75680].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[76104].Name}}
{{::LoadedProducts[76104].Name}}
{{::LoadedProducts[76104].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[76104].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[53411].Name}}
{{::LoadedProducts[53411].Name}}
{{::LoadedProducts[53411].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[53411].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[12522].Name}}
{{::LoadedProducts[12522].Name}}
{{::LoadedProducts[12522].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[12522].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[24375].Name}}
{{::LoadedProducts[24375].Name}}
{{::LoadedProducts[24375].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[24375].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[220].Name}}
{{::LoadedProducts[220].Name}}
{{::LoadedProducts[220].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[220].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]