Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Tvoj dan po tvojim pravilima! Šminka koja prati tvoj tempo

Kejt, naša današnja heroina, devojka je koja zna da uživa u životu! Njen dnevni planer ispunjen je ne samo radnim obavezama, već i susretima sa prijateljima, rasporedom treninga i kulturnim događajima. Kako izgledati sjajno bez usporavanja tempa? Koja šminka može da izdrži takav raspored? Saznali smo nešto više o tome!

Od svitanja do svitanja

Obično ustajem ujutru pre 7 časova: popijem čašu vode sa limunom, brzo ispijem kafu, odradim nekoliko joga vežbi za istezanje i pojedem zdrav doručak. To mi daje dovoljno energije za ceo dan - kaže naša heroina. Ne trošim više od 15 minuta na šminkanje. Smatram da to treba da ide u korak sa mojim užurbanim rasporedom. Odbijam da koristim proizvode koji neće potrajati do ručka! Ne volim stalno da popravljam šminku i zato biram kozmetičke proizvode koji, s jedne strane, omogućavaju brzo i lako nanošenje, a s druge - daju trajne rezultate.

Na poslu sam obično od 9 časova; u podne idemo na ručak sa kolegama iz kancelarije. U međuvremenu, obično popijem kafu ili pojedem voće za užinu. Trudim se da izbegavam slatkiše, ali s vremena na vreme pojedem dezert ili uzmem kafu sa mlekom na putu za posao.

Popodne odradim trening, odem u bioskop ili idem na časove konverzacije italijanskog jezika. Obično sam kući pre 8 sati uveče. Ako mi lice i dalje izgleda dobro, smatram da je kozmetički test položen.

Naravno, za važnije događaje biram malo drugačije boje, potrebno je i više vremena za nanošenje šminke, ali moj cilj ostaje isti: da izgledam sjajno i da ne brinem kako će mi šminka spasti u toku prvog plesa ili kako ću je razmazati kad se nasmejem.

Ruž koji ostaje na usnama mog dečka ne dolazi u obzir - smeje se Kejt.

Šminka koja prati vaš tempo – Kejtini saveti

Isprobala sam mnoge novitete za šminkanje i pre nego što sam razradila svoju ideju o savršenoj kozmetičkoj torbici - kaže Kejt. Moji obavezni proizvodi obuhvataju:

  • Dobra baza – neophodna je!
  • Puder zbog kojeg šminka traje duže: možete ga koristiti za prekrivanje bilo kakvih nesavršenosti tokom dana, a ne oduzima puno prostora u vašoj torbici
  • Ruž: po mogućstvu dugotrajni!
  • Maskara koja je otporna na vremenske prilike, pogodna za trening, ne razmazuje se niti se mrlja

Sa ovakvim kozmetičkim setom možete osvojiti svet!

Proizvodi koji prate vaš tempo: naše preporuke

Ako vaš dnevni raspored podseća na Kejtin: radite, bavite se sportom, brinete o deci, imate mnogo obaveza, želite da izgledate sjajno, ali ne želite da trošite svo slobodno vreme na to - proverili smo neke proizvode koje vam savetujemo da izaberete. Korišćenjem istih, nanosite šminku koja traje mnogo sati i osigurava da izgledate sjajno bez dodatnog žrtvovanja!

  • Avon True Power Stay baza za šminku: pruža savršen završetak i neverovatnu trajnost! Radi se o laganoj formuli koja omogućava koži da diše, ne spada i daje baršunast, mat završetak bez mrljanja. Sada je dostupna u 15 nijansi, tako da sigurno možete odabrati onu koja vam savršeno odgovara!
  • Avon True Power Stay ruž: ovo je revolucionarni proizvod koji ostaje na usnama i do 16 sati! Možete bezbrižno jesti, piti, smejati se, pa čak se i ljubiti! To nije poslednja dobra vest! Postoji 10 živih, modernih boja od kojih možete odabrati vašu nijansu. Zahvaljujući njima, izgledaćete sveže, zanosno i besprekorno!

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[76485].Name}}
{{::LoadedProducts[76485].Name}}
{{::LoadedProducts[76485].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[76485].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[76455].Name}}
{{::LoadedProducts[76455].Name}}
{{::LoadedProducts[76455].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[76455].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]