Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Tvoj novi pomoćnik za aktivne dane

Još koji mesec do kraja kalendarske godine pravi je čas za početak upražnjavanja bilo kakvih fizičkih vežbi. Ovoga puta odlučila sam da ne čekam na one čuvene odluke koje svi donosimo pred početak Nove godine, već da u akciju stupim ovoga časa, kako bih za novogodišnju žurku mogla da uskočim u svoju omiljenu haljinu (iz nekog razloga, ili ako ćemo sasvim konkretno: previše slatkiša nekako se svodi na haljinu koja postaje tesna…). Nije da mi manjkaju dobre namere, međutim, motivacija je ta koja mi nedostaje. I zato sam rešila da potražim onu vrstu pomoći koju pruža Avon pametni ručni sat.

Međutim, ja ne bih bila ja ako ne bih, kao prvo i osnovno, obratila pažnju i na estetsku komponentu samog časovnika. Postoji u dve moguće verzije: kao klasični crni i onaj prašnjavo ružičaste boje. Jasno, ja sam se odlučila baš za ovaj drugi. Ne samo da mu je boja predivna, već je i njegova veličina krajnje dopadljiva: sat zapravo nije veliki i podseća na sasvim obične ručne časovnike. Prema mom mišljenju, to mu je velika prednost jer mogu da ga nosim zajedno sa svojim narukvicama; štaviše, on se s njima zaista prelepo slaže. Crni ekran na časovniku zasvetli kad se dodirne ili kad stigne neko obaveštenje.

Međutim, krenimo od samog početka: a to su njegova podešavanja, koja su krajnje jednostavna. Ručni sat se puni preko USB kabla, a posredstvom blututa se sinhronizuje sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Samu aplikaciju WearHealth možeš da preuzmeš za operativne sisteme Android ili iOS. I da bi sat uopšte mogao da radi, potrebno je da podesimo sve opcije, da odaberemo broj koraka koji svakodnevno želimo da pređemo (krajnje ambiciozno, lično sam odabrala predloženih 10.000 koraka) i da dodamo opciju za preuzimanje obaveštenja iz izabranih aplikacija.

I kad već govorim o obaveštenjima – zaista nisam imala blagu predstavu da jedna krajnje obična opcija može da bude toliko korisna! Za razliku od mobilnog telefona, moj ručni sat je neprekidno uz mene, tako da ova obaveštenja olakšavaju brojne stvari. A posebno za nekog poput mene, ko provodi mnogo vremena u komunikaciji pomoću aplikacija za slanje poruka. Tako da sam potpuno sigurna da me nijedna poruka neće mimoići.

Međutim, vratimo se na glavnu funkciju ovog uređaja, a to je brojanje pređenih koraka tokom celog dana. Jasno je meni da je upražnjavanje sporta vrlo zdravo, a ja sve do sada nisam pridavala veliku pažnju činjenici da svom telu treba da obezbedim dovoljnu dnevnu fizičku aktivnost. Uostalom, ko bi uopšte imao vremena za to kad u kancelariji provodi i po osam sati dnevno, zar ne? E, baš na tom mestu ova pametna stvarčica dostiže svoj puni značaj! Ne mogu da odolim a da svako malo na časovniku ne proverim koliko sam koraka do tog trenutka načinila. Nažalost, taj broj se baš i ne uvećava tako brzo. Ako ćemo baš, 10.000 koraka je poprilična cifra.

I da bih pobedila sebe, odlučila sam da se suprotstavim sopstvenoj lenjosti, pa sad umesto liftom idem stepenicama. Time se broj pređenih koraka propinje do sasvim prijatnih visina. I što sam bliže sopstvenom cilju, osećam sve veće samopouzdanje. Neretko se dešava da izađem iz gradskog autobusa koju stanicu ranije i nadalje otpešačim do kuće. Pa, ipak, čini se da mi najbolje polazi za rukom da dostignem svojih željenih 10.000 koraka kroz svoj omiljeni sport – a to je šoping! Obilazeći prodavnice podarim sebi još nekoliko hiljada koraka. Ono što je prijatno kombinujem s korisnim, i imam razlog više da se svako malo zaputim u neki tržni centar.

Na ručnom časovniku postoji i „sportska” opcija – za one ljude koji žele da zabeleže i prate svoje rute u trčanju. U mom slučaju, najbolje namere su, nažalost, najdalje što sam otišla u tom pravcu… Ali sam sigurna da ću i ovu opciju isprobati u bliskoj budućnosti!

Ovaj ručni sat je sjajna igračkica i veliko ohrabrenje da budeš u pokretu svakodnevno, pa makar i da je reč samo o običnom pešačenju. Zaista sjajna zamisao za poklon koji možeš podariti sebi ili nekom dragom biću koje voli sve te tehničke novotarije. 

Preporučujemo!

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[56927].Name}}
{{::LoadedProducts[56927].Name}}
{{::LoadedProducts[56927].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[56927].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]