Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Ulje za čišćenje – otkrijte njegovu čarobnu moć u svakodnevnim ritualima!

Uklanjanje šminke predstavlja temelj… prelepe šminke! Svi smo u potrazi za onim proizvodom koji će ceo ovaj proces učiniti što delotvornijim. Jeste li već isprobali čarobno ulje za čišćenje? Da, tako je! Uz pomoć ulja proces čišćenja lica odvija se znatno bolje nego pomoću kozmetičkih preparata koji su na bazi vode! Ovaj nedavni trend dolazi nam iz Azije i on će umnogome olakšati vašu svakodnevnu negu lica.

Ulje za čišćenje – vekovima duga tradicija i sasvim jednostavan hemijski pricip!

Smatrate li da je ovo pomalo čudno? Na prvi utisak, reklo bi se da čišćenje uljem deluje nemoguće. Ono je masno i na koži ostavlja mastan sloj, pa će se usled njega vaša šminka samo razmazati i moraćete nanovo da je skidate iz početka. Pa, ipak – ostavite ove sumnje za sobom! Ukažite poverenje vekovima dugoj tradiciju koju upražnjavaju Azijatkinje.

Žene sa Istoka su prilično davno otkrile da biljna ulja, znatno bolje od vode, uklanjaju teške i masne kozmetičke proizvode koji se koriste za naglašenu šminku! Za ovakvo njihovo iskustvo postoji sasvim jednostavan hemijski princip. Slične supstance međusobno se razređuju! Pa će se pojačani masni sebum i kozmetički preparati u boji zasnovani na ulju i silikonima savršeno razrediti u uljima.

Kako funkcioniše ulje za čišćenje?

Vaša koža postaće nežna, blistava, savršeno čista, i što je još važnije, nakon ulja na njoj ne ostaje masni sloj. Ono u potpunosti otpušuje kožne pore bez potrebe za bilo kakvim struganjem, ribanjem ili višestrukim pranjem i ispiranjem. Sa lakoćom uklanja vodootpornu maskaru ili jake podloge. I kako to uopšte funkcioniše?

Jednostavno nanesite sasvim malu količinu ulja Avon True na svoju suvu kožu i utrljajte ga u nju. Nakon toga, natopite svoje lice vodom, koja će ulje pretvoriti u sasvim blago mleko, i nastavite sa kraćom masažom lica. Zatim kozmetičke preparate isperite vodom. Sasvim je prijatno i vrlo delotvorno! I ne samo to, zajedno sa šminkom istovremeno ste uklonili i sve druge štetne nečistoće sa lica!

Ulje za čišćenje – za sve tipove kože!

Ovo ulje je veoma blago – istovremeno je prikladno i za osetljivu kožu koja je sklona iritacijama. U proizvodu nema sapuna niti parabena, pa ga mogu koristiti i žene koje inače pate od kožnih alergija. A šta ako je vaša koža masna? Razlog više da koristite ovo ulje, budući da ono delotvorno uklanja masnoću, a pri tom uopšte ne isušuje kožu. A koža koja je dehidrirana pogodan je teren za pojavu bubuljica i mitesera, budući da svoju isušenost koža reguliše pojačanim lučenjem sebuma. Ulje će vam pomoći da regulišete ovaj proces, obezbeđujući pritom odgovarajuću hidriranost kože.

Da li sva ulja uklanjaju masnoće sa kože?

Ako je tačno da ulje razređuje masnoće, zar nije onda moguće da koristite i sasvim obično ulje koje imate u svom domu? Ako ste tako nešto i pomislili, da odmah otklonimo bilo kakvu dilemu – nije moguće! Ulja za čišćenje sačinjena od prirodnih koncentrisanih biljnih ekstrakata imaju lakšu teksturu. Ona čiste kožu omogućavajući tako ostalim kozmetičkim proizvodima da deluju i prodru u dublje slojeve epidermisa. Ovakva ulja su pažljivo sačinjena, pa je njihovo korišćenje u pravilnoj proporciji pravi ključ uspeha!

Čarobno ulje za lice Avon True sadrži komplekse semenki marule, babasu palme, zelene kafe, lana i marakuje. Ovakav sastav garantuje savršeno hidrirajuće i učvršćujuće dejstvo. Ono unapređuje čvrstinu kože i time sprečava njeno starenje. Osim toga, posve blagotvorni vitamin E jedan je od njegovih sastojaka. Stoga iskoristite moć prirode i mudrost koja nam dolazi sa Istoka!

Probaj magično ulje za čišćenje lica...

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[40569].Name}}
{{::LoadedProducts[40569].Name}}
{{::LoadedProducts[40569].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[40569].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]