Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Upoznajte Avon Dame sa naslovnice!

Ukoliko nešto dovoljno jako želite - ostvariće se! U to su se uverile naše četiri Avon Dame: Ivana Ilić, Olivera Vagner, Ana Stamenov i Ema Tot. Među čak 500 Avon Dama, njih četiri su dobile priliku da, rame uz rame sa poznatim TV licem Majom Nikolić, krase naslovnicu srpske brošure i to po prvi put u istoriji Avona!

Ove inspirativne dame imaju zajedničku nit, a to je ljubav prema kozmetici, koja je učinila da svaka od njih ima ispunjen život i uspešnu karijeru. Upoznajte Avon Dame sa naslovnice i neka njihove životne priče budu vaša inspiracija!

Ivana Ilić (28) odrasla je u Kanadi, a trenutno živi i radi u Bačkom Petrovcu. Trudi se da u svemu što radi ujedno ima priliku da izrazi svoju kreativnost i maštovitost. Njen profesionalni put je bio veoma zanimljiv i šarenolik, a pored poslova koje obavlja kao grafički dizajner, u slobodno vreme voli da se bavi i fotografijom. Oduvek je gajila posebnu ljubav prema kozmetici, a Avon joj je pored novih poznanstava omogućio da uživa u onome što najviše voli - brojna putovanja i otkrivanje novi predela.

Ana Stamenov (30) po profesiji je vaspitačica, a njena četvorogodišnja ćerka predstavlja krunu ljubavi koju gaji prema deci. Vedar duh i živahna priroda čine je omiljenom u svakom društvu, a zahvaljujući Avonu i fleksibilnom rasporedu obaveza, krug prijatelja i poznanstava se neprestano proširuje. Često ističe da joj najviše znači to što ima priliku da inspiriše druge žene, da ih savetuje kako da istaknu svoju prirodnu lepotu, budu neustrašive i veruju u sebe.

Ema Tot (21) je studentkinja Tehnološkog fakulteta. Svaki slobodan trenutak koristi za čitanje omiljenih knjiga i isprobavanje novih beauty i make-up trendova. Svet lepote je za nju uvek bio svet u kojem se najprijatnije oseća, zato je srećna što je pronašla Avon i što joj je svaki dan uzbudljiv, dinamičan i ispunjen. Najlepše se oseća kada je leto, kada joj čak ni visoke temperature ne kvare raspoloženje. Leto sa sobom donosi i vedre boje, pa tada posebno vodi računa kojom bojom će nalakirati nokte i kojim Avon ružem će “obojiti” svoj dan.

Olivera Vagner (35) posvećena je majka dva dečaka. Ona je vizuelni tip osobe i uživa u tome da kreira lepotu svuda oko sebe. Slikanje i restauriranje starog nameštaja su njena posebna strast, zahvaljujući kojoj je oplemenila svoj životni prostor, ali i domove svojih prijatelja i porodice. Kao prava umetnička duša, pronašla je sebe u šarenom svetu kozmetike i ulozi Avon Dame i posebno joj je značajno što,  bez obzira na tempo dana, uvek ima dovoljno vremena i energije da provodi kvalitetno vreme sa svojim najdražima.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]