Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Usredsredi se na kvalitet!

Da li već pripremaš svoj plakar za svežinu jesenje sezone? Ne dozvoli sebi da se rukovodiš isključivo modnim trendovima. Obrati pažnju na sâm materijal i umešnost izrade. Dobro načinjeni odevni predmeti i modni dodaci poslužiće ti jako dugo, budući da je kvalitet ono što se zaista računa, a on nikad ne izlazi iz mode!

Avon Garancija - >> saznaj više ovde!

Kući si donela novu tašnu, bluzu, suknju, a kao poklon dobila si i par naušnica. Pesrećna si i uživaš da sve to i nosiš na sebi. Pa ipak, posle svega nekoliko nošenja i pranja primećuješ da ovi proizvodi počinju da pokazuju prve znakove oštećenja, šavovi popuštaju, a boje počinju da blede. Većini nas verovatno je poznat ovaj onespokojavajući osećaj. Kako ga izbeći? Kad kupuješ odeću i modne dodatke, nemoj da se rukovodiš isključivo njihovim izgledom, bojom ili modnim trendovima. Kupuj promišljeno! Udahni duboko i obrati posebnu pažnju na to kako su sve ove stvari i napravljene! 

Pouzdanost

Pouzdan način izrade garantuje izdržljivost, tako da možeš biti sigurna da te tvoja omiljena tašna neće izneveriti i pre nego što dođe taj veliki dan za noćni izlazak. Ako prednost daješ materijalima koji nisu od kože, odaberi tašne napravljene od imitacije kože. Obrati pažnju na način izrade ručki, rajsferšlusa i šavova. Istu strategiju koristi i kad biraš ručni sat – pažljivo osmotri kaišiće i kopče; detalji su zaista važni! Osim toga, ne propusti da pogledaš i garanciju. Ručni satovi kuće Avon ne samo da su elegantni i moderni, već su i veoma otporni, a za svaki model predviđena je dvogodišnja garancija proizvođača u pogledu fabričkih nedostataka.

Da li znaš da su tašne kuće Avon ispitane u pogledu maksimalnog stepena opterećenja? Njihove ručke i kaiševi ojačani su metalnim kopčama, a za njihovu proizvodnju korišćeni su isključivo najotporniji materijali. Sve to predstavlja garanciju njihovog dugotrajnog korišćenja.

 

Elegancija

Predmeti načinjeni od pouzdanih materijala, osim što su lepi, poseduju i jedinstven, glamurozan stil. Ogrlice sačinjene od dobrih i kvalitetnih metala neće potamneti ni korodirati, a njihova boja ostaće neizmenjena godinama. Imitacije bisera i dragog kamenja garantuju izdržljivost, a pritom su sasvim pristupačni po ceni. Posrebreni lanci su presvučeni pravim srebrom koje ih štiti od oštećenja. Uz ove elemente, za svaku priliku možeš da napraviš sopstvene kolekcije! Nakit kuće Avon označava kvalitet koji je zaista pouzdan i dugotrajan.

Jedinstvenost

Izborom najkvalitetnijeg dobijate garanciju da je ono što nosite na sebi jedinstveno i autentično. Prijateljice će se interesovati gde ste kupili svoju torbu ili tu prefinjenu ogrlicu. Jedinstvenost donosi i kreativna rešanja. Želiš primere?

Skup modnih detalja različitih veličina, ali sličnih nijansi (veća torba, manja tašna i sasvim praktičan veliki novčanik), lančić za vrat sa nekoliko zamenljivih privezaka – samo jedan proizvod umesto većeg broja, ili kišobran koji menja boju kad se naoblači.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]