Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Užice pokazalo humanost!

Naša divna Ambasadorka humanosti, Mirjana Tadić Pečeničić je 4. maja organizovala veliki humanitarni događaj „Pokaži da ti je stalo!“ na maloj sceni Narodnog pozorišta u Užicu.

Ovaj događaj se sastojao iz dve celine – stručne i umetničke. Prisutnima su se obratile članice udruženja „Jefimija“ iz Užica - Slavica Simić osnivačica i predsednica savetovališta i Milesa Tanasijević, članica tima za iskustvenu pomoć ženama obolelim od raka dojke koje su istakle značaj redovnih pregleda, blagovremenog delovanja i podrške na putu borbe.

U umetničkom delu programa, publiku je oduševio nastup Dečjeg crkvenog hora „Đurđevak“ iz Užica i kao i predstava „Ko se boji vuka još“ u režiji Divne Marić – prvakinje užičkog Narodnog pozorišta, koju su izveli članovi dečije dramske grupe.

Poetski deo večeri je bio rezervisan za stihove inspirisane i posvećene ženama koje su pored pesnika Dare Rajšp i Sekule Novakovića, članova kluba penzionera „Tri“, govorili mali glumci.

Publika je imala priliku da uživa u raznovrsnom programu i pomogne ženama kojima je neophodno ohrabrenje i podrška u borbi protiv ove bolesti, kupovinom Avon proizvoda sa ružičastom vrpcom.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]