Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Moja koža blista uz Anew Vitale

Sanja Miljković, Beauty Ambasadorka: "Volim negovanu kožu lica i najviše pridajem značaj redovnoj nezi. Uz ovu kolekciju sam dobila sve što mi je koža lica zapravo tražila."

Zakoračila sam u 25+, počeli su prvi znaci starenja kože, prve bore. Moja koža lica više nije elastična kao nekad. Nisam bila srećna zbog toga ali sam znala da uz adekvatnu negu mogu da ublažim taj neminovni proces koji ide sa godinama.

Dnevna Anew Vitale

Proizvod se dobija u pakovanju od 50 ml, u elegantnoj staklenoj svetlo roze bočici koja odiše kvalitetom i luksuzom. Krema je bele boje blagog, prijatnog i svežeg mirisa sa zaštitnim faktorom spf 25 koja je idealna za sunčane letnje dane.

Pri prvom nanosu na kožu bila sam oduševljena, automatski se vratila blistavost i elastičnost kože lica, krema je lagana, hranljiva i treba joj 15 ak minuta da je koža upije.      

Ten je vidljivo hidriran i balansiran tokom čitavog dana.

Noćna Anew Vitale

Pakovanje noćne Anew Vitale kreme je identicno kao i dnevne, jedina vidljiva razlika je u tome sto je bočica za noćnu kremu tamnije nijanse roze boje. Miris kreme je  isti kao i dnevne osvežavajući. Takođe je bele boje ali je još laganija, više kao gel krema.

Dok sam prvi put nanosila ovu kremu na lice primetila sam da se jako brzo apsorbuje na koži, samim tim koža upija apsolutno ceo namaz. 

Krema hrani i matira  kožu što mi se jako svidelo pred odlazak na spavanje.

Nakon 14 dana korišćenja dnevne i noćne Anew Vitale kreme  mogu reći da sam prezadovoljna jer iskreno nisam očekivala tako brzo dobre rezultate. Pored blistavosti, besprekorno  elastične i  glatke kože mogu sa zadovoljstvom reći da su moje bore koje sam imala na čelu  vidljivo umanjene a sitne linije oko očiju gotovo skroz izgubljene.

 

Anew Vitle BB

BB krema ove linije se dobija u roze tubici od 30ml sa zaštitnim faktorom spf 20 sa voćnim antioksidansima A, B i C. Nežnog je i prijatnog mirisa.

Uvidela sam razliku odmah pri nanošenju, ten mi je bio osvežen besprekorno ujednačen i blistav. Sitne nepravilnosti na licu nisam čak ni primetila kao ni pore.

BB krema mom licu je dala tu mladalačku svežinu, malo bledunjavu i rozikastu, osećala sam se kao tinejdžerka. Krema je idealna  tokom toplih dana jer ne moram da stavljam puder  koji mi zatvara pore. Koža nahranjena vitaminima, blistava, ujednačen ten… Moj savršen dan, izlazak ili provod može da počne!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]