Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Vitamin C kao vitamin mladosti? Proverili smo kako ova „vitaminska bombaˮ funkcioniše u kozmetici!

Nema deteta koje nije imalo priliku da čuje za vitamin C. Dobar je u slučaju prehlade, kao i u svakoj drugoj prilici kad treba pospešiti rad sopstvenog imunološkog sistema. Velike količine vitamina C pronalazimo u citrusnom voću, pa ipak, ono nije i jedini izvor ovog dragocenog sastojka. A kako to vitamin C utiče na lepotu? I može li nam pomoći da zadržimo blistav mladalački izgled?

Odgovor je potvrdan i stoga ova tema zaslužuje našu pažnju. Potraga za „čudom svih vremenaˮ odvija se već godinama, pa ipak, pojedini sastojci i formule u ovoj večitoj potrazi nanovo se vraćaju. Upravo zato jer su delotvorni. Takav je slučaj i sa vitaminom C, koji se iznova vraća u različitim verzijama preparata za negu lica, obuhvatajući i one koji služe podmlađivanju i revitalizaciji.

Na koji način funkcionišu kozmetički preparati koji sadrže vitamin C? 

Vitamin C je sastojak sa posebnim zaduženjem, a tu je i mnoštvo drugih zadataka koje on može da obavi. Kao prvo, on deluje kao snažni antioksidans. Šta to znači u praksi? Bori se protiv slobodnih radikala, sprečava oštećenje ćelija i starenje kože. Zbog svojih korisnih svojstava on osnažuje krvne sudove, doprinosi njihovoj elastičnosti i ubrzava proces zalečenja. Takva svojstva naročito su dragocena za dame sa krhkim ili proširenim kapilarima, koje su sklone eritemu (crvenilu kože) i kuperoznoj koži, baš kao i onima koje muku muče, recimo, sa aknama. 

Medicinski su dokazana i svojstva vitamina C u borbi protiv bora. Za mnoge žene on je veoma važan faktor budući da posvetljuje mesta na kojima je došlo do promene u pigmentaciji kože, ublažava iritacije kože i bori se protiv njene dehidratacije time što stimuliše sintezu keramida potrebnog za zadržavanje vode. 

Zanimljivo je istaći i to da vitamin C obavlja, takođe, i ulogu UV filtera – što, svakako, nije i celokupan spektar njegovih mogućnosti! 

Kozmetički preparati sa vitaminom C: kome su namenjeni? 

Na ovo pitanje moguć je samo jedan odgovor – svima. Ovaj dragoceni revitalizirajući sastojak donosi koristi sasvim malim devojčicama, adolescentkinjama, 30-godišnjim ženama, baš kao i ženama u zreloj životnoj dobi.

Sasvim je jasno da izbor preparata za negu lepote treba prilagoditi potrebama kože, koje su kod svakog od nas različite, pa, opet, postoji jedan zajednički imenitelj, kao što su krema ili serum sa vitaminom C koje mogu podjednako nanositi i majka i kćerka. 

Anew Vitamin C: tako moćan!

Serum Anew Vitamin C predstavlja sasvim novi proizvod sa dokazanom i potvrđenom učinkovitošću. 99% žena koje su isprobale ovaj proizvod potvrdile su postizanje efekta posvetljenja kože zahvaljujući koncentraciji od 10% vitamina C u jedinstvenoj, patentiranoj formuli. 

Zbog čega je serum toliko poseban? Pre svega, zato što njegovi sastojci ostaju aktivni i delotvorni od prvog pa sve do poslednjeg korišćenja. 

Efekat posvetljene, glatkije i podmlađene kože dostiže se već nakon prve upotrebe. Nakon 2 sedmice tvoja koža će izgledati mlađe, jedrije i imaće glatkiju strukturu. 

Dodatno proširi ova dejstva: uživaj u efektu podmlađivanja 

Serum Anew Vitamin C pruža najbolje rezultate kad se koristi u kombinaciji s drugim preparatima iz linije proizvoda Anew. Ako imaš manje od 30-35 godina, isprobaj kombinaciju sa blagom kremom za ishranjivanje koja donosi sve potrebne sastojke i obezbeđuje pravilnu hidrataciju. Za dame starije od 45 i one preko 55 godina, u kombinaciji sa serumom Vitamin C predlažemo kreme za učvršćivanje i revitalizaciju. 

Ovakvom brigom o lepoti vreme ne samo da se zaustavlja, već se ono vraća unazad.

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[66795].Name}}
{{::LoadedProducts[66795].Name}}
{{::LoadedProducts[66795].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[66795].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[67366].Name}}
{{::LoadedProducts[67366].Name}}
{{::LoadedProducts[67366].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[67366].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[67367].Name}}
{{::LoadedProducts[67367].Name}}
{{::LoadedProducts[67367].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[67367].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[67368].Name}}
{{::LoadedProducts[67368].Name}}
{{::LoadedProducts[67368].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[67368].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]