Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Viva la Vita – neka ti svaki dan bude poseban

Živi da bi slavila svaki trenutak, ceni i uživaj u onome što imaš. To je najjednostavniji put do sreće, a Italijani ga već dugo uspešno slede. Oni ne brinu o tome šta će biti sutra, jer je bolje uživati u sadašnjem trenutku, ovde i sada. Budi spontana, neka te inspiriše italijanski stil života i Viva la Vita!


Započni dan sa Viva la Vita!

Uzmi bočicu Viva la Vita parfema, stani ispred ogledala i uputi sebi najblistaviji osmeh. Zahvaljujući voćno-cvetnoj mirisnoj noti dobićeš enregiju za ceo dan pred tobom! Izgledaš odlično, suptilna šminka savršeno ističe tvoju lepotu, pogled ti je pun radosti – Italijani bi rekli „che bella donna“!

Gornje mirisne note

Osetite gornje mirisne note – svež, jak miris sočnih mandarina, oštre Pink Lady jabuke sa savršeno aromatičnim grejpfrutom – budi ti čula. Osmehni se svojim fanatazijama, jer ćeš se za trenutak naći u sunčanoj bašti na jugu.

Pink Lady je jedinstvena sorta jabuka koja dolazi iz Australije. Često se naziva i kraljicom jabuka. 1973. godine, Džon E. L. Krips je ukrstio sortu Lady Williams sa sortom Zlatni delišes. Dobijena sorta jabuke ima iznenađujuću suptilnost i slast sa malom primesom kiselosti. Miris i ukus ove jabuke su izuzetno okrepljujući i osvežavajući, a njena boja je veličanstvena i suptilna. U kombinaciji sa grejpfrutom i mandarinom, ove gornje note te ispunjavaju optimizmom i energijom za ceo dan!

Srednje misrisne note

Srednje mirisne note bude maštu!

Fantastična, bogata aroma mimoze, roze magnolije i ružinih latica će te naterati da nesvesno posegneš za rosom sa listova....

Mimoza cveta početkom proleća: njeni snažni cvetovi najavljuju kraj zime, dok njen slatkasti miris budi najtoplija osećanja. U Rusiji je, na primer, mimoza tradicionalni poklon za Dan Žena. Mimoze se obično beru u blizini grada Grasa u Francuskoj. Već dugo se koristi u proizvodnji parfema. Miris mimoze ublažava aromatični sastav i pomaže da duže traju. U kombinaciji sa voćnim i cvetnim notama, slast mimoze oslobađa emocije i čini te spontanom i otvorenom za ljude svakog dana.

Osnovne mirisne note

Izloži lice jutarnjim zracima sunca, oseti toplotu i divan miris orijentalnog, južnog drveća. Ove osnovne mirisne note – toplina sandalovine, kašmerana i vanile – čine ovaj sastav neodoljivo privlačnim. Postaćeš magnet za poglede!

Teško je biti u boljem raspoloženju! Sada otvori oči, popij gutljaj odlične kafe i požuri na današnji sastanak!

Budi poput Italijanki!

Da li si inspirisana? Italijanski stil života ti je na dohvat ruke – zapravo, nalazi se u jednoj jedinoj bočici! Viva la Vida te tokom dana podseća da treba da slaviš prelepe trenutke i da dozvoliš sebi da zatvoriš oči i udahneš! Nema potrebe da žuriš! To su trentuci koji ti pružaju radost življenja i energiju koje imaju Italijanke. Kakav divan dan – Che bella giornata! – to ponavljaju svakog dana.

Avon te inspiriše da uživaš u životu!

Viva la Vita je novi miris koji je inspirisan italijanskim stilom života. Elegantna bočica čuva divnu mirisnu notu, savršenu za energičnu ženu koja živi život punim plućima, obožava espreso, okupljanja sa prijateljima i duge razgovore. Ona bi rado sela na skuter i pobegla iz grada, osetila južnjačko sunce i topli povetarac u kosi. Ona se smeje glasno i ceni sve što je okružuje: porodicu, prijatelje, lepotu. Jer život je lep! Vredi biti strastven.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[35734].Name}}
{{::LoadedProducts[35734].Name}}
{{::LoadedProducts[35734].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[35734].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[35735].Name}}
{{::LoadedProducts[35735].Name}}
{{::LoadedProducts[35735].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[35735].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[37125].Name}}
{{::LoadedProducts[37125].Name}}
{{::LoadedProducts[37125].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[37125].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]