Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Želite lice kao sa omiljenim foto filterom? Dermatolog Tamara Maravić savetuje kako do savršene kože.

Težeći što bržim i jednostavnim rešenjima, mlade dame posebnu pažnju obraćaju na odabir kvalitetnih i efikasnih preparata sa kojim u što krećam roku postižu željene rezultate. Avon Skincare Institut je, prepoznavši tu težnju, razvio posebnu liniju za mladu kožu bez masnih formula, koja hrani, hidrira i vidljivo transformiše kvalitet kože, poboljšava teksturu i održava svež i odmoran izgled, obezbeđuje koži besprekornu blistavost i savršen izgled kao sa foto efektom – Anew Perfect Skin.

Tim povodom, razgovarali smo sa dr Tamarom Maravić, stručnim pojačanjem Anew linije koja nam je objasnila važnost pravovremene nege, redovnog i temeljnog čišćenja i odabira pravih, neagresivnih preparata kojim se tretira mladalačka koža. Dr Maravić se osvrnula na način i tempo života mladih ljudi: “Ubrzani tempo života, nedostatak sna, pušenje i stres neminovno se vide i na mladalačkoj koži. No, milenijalci nemaju vremena za duge beauty tretmane, već žele instant rezultate. Kreiranjem Anew Perfect Skin linije za kožu, Avon je pokazao da u potpunosti razume potrebe i ove generacije.“ Favoriti iz nove linije koje izdvaja Dr Maravić su Anew Perfect Skin BB krema i Anew Perfect Skin hidrirajući tretman za lice koji daju odmah vidljive rezultate.

1.Inovativni Anew Perfect Skin hidrirajući tretman za lice, za samo petnaestak sekundi, vraća blistavost vašoj koži. Hidrira je, regeneriše i vraća joj energiju. Pogodan je za sve tipove kože, a koristi se pre nanošenja kreme, ili po potrebi. Nežno utakpakjte tretman na lice i predo vrata i ostavite da se osuši a rezultati neće izostati.

2. Anew Perfect Skin BB krema prilagođava se svakom tenu i savršena je za toplo vreme jer hidrira, prikriva nesavršenosti i matira ten, između ostalog.

Ova krema je obogaćena antioksidansima - vitaminima E, C i A ali sadrži i SPF 20, što je dovoljna zaštita za svakodnevnicu po gradu.

”Antoksidansi, koje sadži i Anew Perfect Skin BB krema, izuzetno su važni u zaštiti kože od slobodnih radikala – to su supstance koje nastaju pod dejstvom okidača iz spoljašnje sredine. Najčešće je to ultravioletno sunčevo zračenje, ali to mogu biti i mnogi drugi faktori, poput zagađenja, neadekvatne ishrane, pušenja, stresa... Jednom kada nastanu slobodni radikali, izuzetno nestabilna jedinjenja koja su izgubila elektron u toku tog procesa, oni teže da se stabilizuju i ukradu neki elektron iz okolnih jedinjenja, što zapravo i čine. Na taj način vraćaju sebe u normalno stanje, ali i prave nove slobodne radikale koji izazivaju dalja oštećenja. Za razliku od njih, antioksidansi su supstance koje, kad izgube elektron, ne prelaze u to nestabilno stanje i neoštećuju tkiva, već ih zapravo štite. Upravo zbog toga, treba ih uzimati u što većoj količini, jer tako neutrališu štetno dejstvo slobodnih radikala”, objasnila nam je dr Maravić.

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[52207].Name}}
{{::LoadedProducts[52207].Name}}
{{::LoadedProducts[52207].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[52207].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[52209].Name}}
{{::LoadedProducts[52209].Name}}
{{::LoadedProducts[52209].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[52209].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]