Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Fergie ti daje 10 saveta kako da napraviš žurku sa stilom za pamćenje

* * *

Kao kada čuješ svoju omiljenu pesmu i zaigraš, kao savršen spoj zabave i neustrašivosti… Fergie, kraljica provoda i žurki, spojila je snagu energije koju nosi u sebi u novom mirisu, Outspoken Party! By Fergie.

 

Nanošenje parfema pre izlaska u grad daje savršenu završnicu i samopouzdanje tvom izgledu - nesumnjivo ćeš biti primećena ako taj parfem bude baš Outspoken Party! By Fergie. Senzualan, naelektrisan pozitivnom energijom, pomalo sladak i totalno #Fergalicious miris – to je sasvim dovoljan razlog da budeš zvezda, bilo da nastupaš pred 10 000 fanova ili praviš žurku u svom stanu.

Kako bi pronašla način da svako veče napraviš posebnim i nezaboravnim, #TvojaLepotaMenjaSvet ti daje 10 saveta iz prve ruke Avon Global Ambasadora - Fergie, kako da se pripremiš i svojim šarmom osvojiš sve prisutne!
Saznaj i kako da budeš omiljen DJ u svom društvu i ostaviš svoj lični pečat.

 

Napravi žurku kao Fergie u 10 koraka:

 

  1. Dobra žurka postaje sjajna žurka kada se svi opuste i prepuste situaciji

  2. Najviše cenim domaćine zbog čijih žurki ne moram da pešačim kilometre u visokim štiklama! Volim jednostavnost i blizinu!

  3. Gost koji će uvek dobiti pozovnicu na moju žurku je onaj koji voli da zasmejava druge ljude, voli da igra ili peva – i na kraju krajeva, ume da opusti druge ljude. To je ono čemu žurka i služi, zar ne?

  4. Kako bi žurka krenula nezaboravnim tokom, zamoli svoje prijatelje da dodaju svoj predlog na plejlistu. Sada, kada su gotovo svi DJ-evi, ostaje samo da se vidi ko je ubacio najbolji predlog hitova, koji je masu podigao na noge.

  5. Ne zaboravite na tematske žurke – ja ih obožavam! Prošle godine kada je moj sin slavio rođendan, tema je bila teretana. Svi smo nosili opremu i aktivnu garderobu za trening, trake za kosu i znojnice – bilo je baš zabavno! Takođe, ja volim da pratim modu iz prošlosti, u različitim erama. Zato mi je suprug prošle godine organizovao tematsku žurku iznenađenja sa temom Holivudski glamur. Uživala sam dok sam se spremala za ovu žurku, i na kraju – imali smo pregršt sjajnih fotografija!

  6. Jedino što je zabranjeno jeste bilo koja vrsta negativnosti. Ne volim ljude koji šire negativnu energiju. Uvek kažem – budi pozitivan, ili ostani kod kuće.

  7. Moj party outfit uglavnom sadrži obavezan par visokih štikli. Takođe, volim da nosim kratke haljine koje izdužuju moje noge. Kada je u pitanju nakit, volim da se “naoružam” velikim prstenjem.

  8. Pre početka žurke volim da se opustim, pustim muziku, popijem čašu vina, zapalim mirišljave sveće i da se spremam polako. Volim da uređujem svoje obrve i igram se sa tečnim ajlajnerima.

  9. Tik pre nego što izađem iz kuće, naprskam Outspoken Party! Kada me ljudi pitaju na šta mirišem, volim da kažem: “Mirišem na žurku!”

  10. Svaka žurka je i više od žurke zato što je ona sama po sebi jedna nova uspomena. Žurka danas - lepa uspomena sutra.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]