Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Tvoja lepota menja svet

Dobrodošla na mesto na kom tvoja lepota menja svet – drago nam je da si nas pronašla. Zbog čega? Zbog toga što želimo svim ženama da pošaljemo snažnu poruku i potrebna nam je tvoja pomoć.

* * *

Žena može biti majka, sestra, ćerka, baka… Može biti inženjerka, model, doktorka, učiteljica, domaćica… Ona može živeti u velikom gradu ili u seocetu…

Sve žene se razlikuju, ali u isto vreme sve one menjaju svet svojom ljubavlju, posvećenošću, strašću, dobrotom, svojim entuzijazmom, osmehom… Svojom lepotom.

Ponekad žene nisu toga svesne, i zbog toga mi želimo da ih podržimo i ohrabrimo. Želimo da im pošaljemo jasnu poruku “Tvoja lepota menja svet”.

 

 

Naša vizija je da stvorimo svet sa što više jakih žena koje će svojom lepotom inspirisati druge žene. Poruka “Tvoja lepota menja svet” je neosporna istina: kada se osećaš lepo, tada posmatraš svet lepšim očima i stvaraš lepotu oko sebe.

Avon dame su živi dokaz ove tvrdnje, i uskoro ćemo podeliti sa vama neke od njihovih inspirativnih priča. Budite u toku, jer...

 

 

 Postani zaštitno lice najlepše kampanje! Klikni na link

 

 

 

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]