Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Posvećenost dobrobiti životinja

 

Kompanija Avon je prva velika kozmetička kompanija koja je prekinula testiranje na životinjama pre skoro 30 godina. Ni danas, kompanija ne testira proizvode na životinjama i nijedan Avon proizvod koji prodajemo u Srbiji i Crnoj Gori nije testiran na životinjama.

Određene organizacije za zaštitu životinja uključuju Avon na svoju listu kompanija koje prodaju ovako testirane kozmetičke proizvode u Kini. Naime, Kina zakonski zahteva testiranje na životinjama na proizvodima koje označava kao proizvode za "posebnu upotrebu" - kao što su kreme za sunčanje i dezodoransi - koji se prodaju u Kini, kao i običnu kozmetiku uvezenu u Kinu i te testove sprovodi Kineska Vlada, u laboratorijima koje akredituje Kineska uprava za hranu i lekove.

Avon je posvećen smanjenju broja svojih proizvoda koji zahtevaju testiranje od strane kineske vlade. Nijedan Avon proizvod testiran na životinjama u Kini ne prodaje se u našoj zemlji.

Avon se ne slaže da su ispitivanja na životinjama u Kini neophodna da bi se potvrdila bezbednost proizvoda. Zbog toga se Avon zalaže za zaustavljanje testiranja na životinjama kozmetičkih proizvoda u Kini.

Pročitajte više o našem delovanju i saznajte stav kompanije o ovom pitanju na globalnoj stranici u delu Animal Welfare.

https://www.avonworldwide.com/about-us/our-values/policies-positions/animal-welfare.html

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]