Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Modni trendovi za sezonu proleće-leto 2016

Proleće se već oseti u vazduhu. Vreme je da se upoznaš sa ovosezоnskim trendovima.

* * *

Sve je u boji

Pantone Color Institut postavlja sezonske trendove kada su boje u pitanju. Boje pobednici za 2016. godinu su roze kvarc - nijansa roze boje u vedrijim tonovima, kao i mešavina plave i ljubičaste boje. Ovo je dobitna kombinacija boja za proleće. Kombinacija toplih i hladnih nijansi - savršeno za prelazni period, koja simbolizuje cvetanje cveća i vedro plavo nebo.

Prateći ove trendove, koristi kabanicu praškasto roze boje. Teget dokolenice i lepršavu belu majicu. Tome dodaj ravne baletanke, šal sa cvetnim motivima i spremna si!

Sprijatelji se sa "boho stilom"

Ovo podrazumeva odevne predmete od kože i antilopa koji se ponovo vraćaju u modu ove sezone. Ukoliko već nemaš kožnu jaknu u svom ormanu, krajnje je vreme da je nabaviš. Ovaj odevni predmet izgleda savršeno u kombinaciji sa svetlom haljinom kremaste boje kao i u kombinaciji sa farmerkama i štreberskom majicom ili elegantnom bluzom. Za još izazovniji izgled, potraži jaknu od antilopa. Ona je savršena za prelazni period. Boho stil je u fazonu čipki, etno motiva, resa i smelih ogrlica - pobrini se da sve ovo imaš u svom ormanu.

Cveće na sve strane

Motivi cveća na odeći privlače pažnju. Ako voliš da istakneš rub izreza oko vrata, nosi ogrlicu sa cvetnim privescima. Elegantni šal sa cvetnim motivima možeš nositi oko vrata na više načina, a posebno po preporuci Dolce & Gabbana - veži kosu za mladalački izgled.

Cveće je u trendu kada su u pitanju i mirisi. Isprobaj nešto novo u novoj sezoni! Izaberi senzualne cvetne kompozicije sa notama slatkog voća. Isprobaj Avon Silky Soft Musk toaletnu vodu!

Make up trendovi

Tokom proleća i leta šminka može biti laganija i prirodnija. Balzami su ono što ti je potrebno kako bi učinila svoju šminku laganijom i kako bi zaštitila kožu od intenzivnih sunčevih zraka. Ne zaboravi na naočare za sunce!

Modni dizajneri ove sezone stavljaju akcenat na usne. Ovaj trend je primetan na mnogim modnim pistama gde je u prvi plan stavljen mat ruž za usne. Samo vodi računa! Ukoliko se odlučiš za smeliju nijansu ruža, ostatak šminke treba da bude neutralan. Preporučujemo ti hidratantni postojani mat ruž za usne True Color Perfectly Matte lipstick Red Supreme, dugotrajnu kremastu senku u nijansi Gold Gleam ili Forever Bronze, i na kraju - Big&Multiplied maskaru za osvežavajuć i sasvim novi prolećni make up izgled.

Učini modu zabavnom

Moda treba da te učini srećnom pre svega, a ne da se zbog nje dodatno stresiraš. Izaberi praktična rešenja koja ti najviše odgovaraju. Nemoj slepo pratiti trendove. Promeni po neku stvar tu i tamo: nakit, miris, cipele i uvek naglasi svoju prirodnu lepotu.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]